Dzień dobry ,
nazywam się Sebastian Krawczyk i jestem właścicielem F.P.H.U reklama.ai
Zamieszczone w portalu www.gowork.pl opinie oraz treści na temat mojej firmy, mojej osoby, oraz osoby mojej żony są nieprawdziwe, są po prostu kłamstwem.
Informuję i oświadczam iż osoby które zamieściły komentarze nigdy u mnie nie pracowały, ponadto przytaczane w wypowiedziach oskarżenia cyt: "podwójna księgowość i fakturki na boku"
"umowy najmu lewe, tablice reklamowe bez wymaganych pozwoleń" , "Szef lubi dużo lewych spraw załatwić na boku" , "lewe faktury są na porządku dziennym" noszą znamiona oskarżeń na tle przestępstw gospodarczych.
Osoby te, tymi kłamliwymi treściami oczerniają i szkalują pozytywną opinię mojej firmy oraz mojej małżonki jak również moją.
Szanowny gowork.pl domagam się natychmiastowego usunięcia wszystkich zamieszczonych opinii gdyż są one nieprawdziwe.
Ponadto jako właściciel marki i firmy reklama.ai nie wyraziłem, jak również na przyszłość nie wyrażam zgody na umieszczanie opinii na temat firmy reklama.ai , osoby mojej i mojej małżonki na portalu gowork.pl.
W przypadku nie usunięcia wpisów oraz publikowania jakichkolwiek innych wpisów w szczególności nieprawdziwych i bezpodstawnie oczerniających wystąpię na drogę prawną domagając się odszkodowania.
Szanowny Panie "Człowiek z Kłodzka" biznes to nie piaskownica z plastikowymi zabaweczkami, po to są samochody i sprzęt żeby z tego korzystać , jak sobie ponosisz kilkadziesiąt kilogramów sprzętu kilka razy dziennie
to zmienisz zdanie.
Sebastian Krawczyk reklama.ai