Nie polecam usług tego pana. Marcin Kaźmierczak wykonywał remont u mnie w mieszkaniu. Podczas prac teoretycznie wszystko było w porządku. Kontakt otrzymaliśmy z polecenia, więc ufaliśmy jego podpowiedziom. Łatwo zgadzaliśmy się na dodatkowe koszty oraz przymykaliśmy oko na różne niedociągnięcia, m.in. nieumiejętność założenia wielkoformatowej płytki, którą jego ekipa przy zakładaniu zbiła i za którą dodatkowo zapłaciliśmy z własnej kieszeni około kilkaset złotych (jeden z przykładów niedociągnięć). Problemy tak naprawdę zakończyły się już po zakończeniu współpracy. Odkryliśmy niedociągnięcia takie jak zły montaż prysznica - drzwi prysznicowe nie domykały się i przeciekają pod spodem, przez co po pierwszym użyciu spuchła obok płyta szafki. Okazało się, że monter wyrzucił kluczową (i niestety niedostępną w sklepie) część prysznica i źle zamontował jego drzwi. Od kilku miesięcy jesteśmy narażeni na niedogodność i koszty. Wyrzucił też mechanizm klamki drzwi wejściowych, mimo że go nie prosiliśmy. Podczas prac została też wyrzucona przez pomyłkę bateria umywalkowa. Takich przykładów można mnożyć. Po 3 miesiącach od remontu rozchodzą się również panele. Podczas remontu został zalany ponadto sąsiad z dołu i pan mimo zobowiązania się do odmalowania sufitu, nie pojawił się, przez co mamy problemy. Wielokrotnie umawialiśmy się na poprawki, ale monter kontakt urwał. Zwodził nas kilka razy. Umawiał się, że przyjdzie o 7 rano i się nie pojawiał bez uprzedzenia, a po fakcie nie odbierał telefonu. Jesteśmy oburzeni jego zachowaniem. Ponadto nie dostaliśmy rachunku za wykonaną usługę. Szykujemy pozew sądowy, także ostrzegamy przed tym panem wszystkich.