Zdecydowanie odradzam tą kancelarię. Pierwszy raz spotkałem się z takim lekceważeniem klienta.
-kancelaria nie raczyła informować mnie o przebiegu rozpraw (sam musiałem wydzwaniać i odpytywać,a i tak nie zawsze odbierane były telefony i informację otrzymywałem z opóźnieniem)
-kancelaria nie poinformowała mnie o konieczności wpłaty zaliczki na koszty sądowe (w ostatniej chwili dowiedziałem się tylko dlatego że znów sam wysłałem maila z zapytaniem o przebieg sprawy)
-Pan Paweł kiedy spotkał koleżankę na korytarzu Sądu natychmiast przerwał ze mną rozmowę i poszedł do koleżanki mówiąc że zadzwoni i dopyta o szczegóły (widocznie koleżanka była ważniejsza, a i nie zadzwonił)
-wisienka na torcie - brak informacji o wyroku Sądu (znów sam się musiałem dopytywać)
-o tym że kancelaria napisała odwołanie od wyroku i decyzji Sądu - dowiedziałem się w kancelarii Sądu!
- o konieczności poniesienia pełnych kosztów Sądowych dowiedziałem się z pisma od Sądu!!! O konieczności poniesienia opłat za prawnika pozwanej firmy - w piśmie od tej firmy!!!
Jedyny plus to taki że w umowie wynegocjowałem ze kancelaria nie pobiera zapłaty za usługi jeśli nie wgra sprawy. Minusy takie że poniosłem przegrałem sprawę przez po prostu olewanie mojej sprawy i mnie, poniosłem spore koszty Sądowe, rzeczoznawcy i koszty prawnika pozwanej firmy ubezpieczeniowej. Jeśli nie chcemy zajmować się sprawą, nie przyjmujemy jej Panie Pawle!!!! Wstyd! Radzę omijać tą kancelarię.