Grazyna Osińska Zabobrze. 11.11.2020 22:27
Nie polecam naprawiać w punkcie na Elsnera 3 D u tego pana/.Oddał mi TV 65cali z zadrapaną na środku do białości krechą matrycę.której nie zauważyłam bo wydał tv wczesniej mezowi który czekał tam na mnie..Zawiozłam grający tv a odebrałam złom.Nie działał tylko pilot .i pod spodem wylecialy dwa przyciski plastykowe.do ustawienia ręcznego.Pytam się a gwarację jakas a on gra przecież.Maz widział..Zaufałam to był mój błąd.pochodził nie całą godzinę a od tej własnie krechy obraz na pół telewizora ,zaczął sciemniac.,iwystapily tez pasy. Jak mąż pojechał z nim na drugi dzien.ten ,Pan oznajmił mu ze to Matryca i nie opłaci się naprawić.Pilot kosztował mnie 280zł i TV do śmieci.Myslałam ze wezmie odpowiedzialnośc .Zakład ciasny i oni uszkodzili mi matryce..Ale gdzie tam.Zażadałam paragon. Wystawił mi owszem Fakturę na moje zadanie po 3 dniach od wydania TV.Faktura opiewa na 286zł Naprawa Regeneracja płyty głownej.TV lcd Kruger Matz KO265.Pilot.Naprawa modułu klawiatury /IR .Gdzie tych przycisków i tak mi nie wstawił a zaplacilam za nie 80 zł..Mam nadzieje ze komuś moja opinia się przyda .Facet (usunięte przez administratora) Nie polecam.Jestem zła na siebie ze zawiozłam tam TV.Ale moze ktoś się uchroni dzięki temu.Podpisuję się prawdziwym nazwiskiem zeby nie było..Ale jestem zła ze są nadal tacy (usunięte przez administratora)