ELGAL MAREK SAŁATOWSKI

• Gulczewo

3. Opinie o pracodawcach Płock
  5. Opinie o ELGAL MAREK SAŁATOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Opinie o ELGAL MAREK SAŁATOWSKI Płock

Nie przegap nowości o ELGAL MAREK SAŁATOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA!

Stary

21.12.2023 10:10

Pracuję tu długo i jest całkiem spoko, kasa na czas, premia itd....firma ogólnie mocno rozwojowa, dużo szkoleń na których sporo można się nauczyć. Szef jak to szef musi czasem do czegoś się doczepić ale jak uczciwie się pracuje to nie ma powodów do zaczepki...jak już tu sumiennie pracujesz to nawet jak są słabe czasy dla handlu to Cię nie zwolni. Szczerze polecam.
    Ben

27.12.2023 09:27

Też tak myślę.

18.12.2023 22:41

Pracuję już jakis czas i w każdej firmie znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje, nie ma pracy idealnej. Ja nie mogę napisać nic złego. Wypłata w terminie , atmosfera dobra i to co ustaliłem na poczatku z szefem się zgadza i nie ma się do czego doczepić. Faktycznie jest in wymagający ale też potrafi docenić zaangażowanie.

20.12.2023 18:27

Jestem tu dopiero kilka tygodni ale zgadzam się z opinią, całkiem spoko praca

21.12.2023 10:02

Zgadzam się

Nikodem

29.06.2024 13:41

Faktycznie wielki wyczyn ze płacą na czas i tak to chwalicie… te stawki do teraz sa jakieś wysokie może? za grosze robić nie będę i nie wiem czy sie fatygować

ELGAL MAREK SAŁATOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

29.06.2024 20:07

Obecnie nie prowadzimy żadnych rekrutacji a więc proszę się nie fatygować.

21.12.2023 10:01

Jestem tu kilka miesięcy i jest całkiem spoko. Ludzie fajni, zawsze można się ze wszystkim dogadać....co chwila jakaś podwyżka, premia i jeszcze kasa na Święta. Szef wymagający ma czasem jakieś humory ale to chyba normalne przy tak dużej firmie... ogólnie jest ok i ja póki co polecam tu pracę.
    Obecny

04.07.2023 11:14

Krytykę zawsze należy zacząć od siebie. Jeśli ktoś się nie sprawdzi - trudno, niech szuka szczęścia gdzie indziej. Ludzie pracują tu po ćwierć wieku więc chyba nie jest tak źle! Jak wszędzie - są lepsze i gorsze dni, są sytuacje stresujące - taka jest praca. Ale jest fajna atmosfera, sympatyczna załoga i ludzki szef, który nie oszczędza na pracowniku, gwarantuje terminowe wynagrodzenie i stabilną pracę, daje poczucie socjalnego bezpieczeństwa - a o to obecnie raczej trudno na rynku pracy. Jeśli ktoś nie sprawdza się jako pracownik, to może założyć własną firmę i zmierzyć się ze wszystkim, co się z tym wiąże - no i będzie okazja prowadzić firmę w/g standardów z XXI wieku, a nie z (usunięte przez administratora) ;)
    Teraźniejszy

19.12.2023 23:13

Zgadzam się w pełni. Myślę i wiem że prowadzenie działalności to nie jest przedszkole tym bardziej w dzisiejszych czasach. Sam tego doświadczam.

Mały

20.12.2023 18:25

Zgadzam się

Kontakt - ELGAL MAREK SAŁATOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA

Fryderyka Chopina 5 09-402 Płock

Branża główna: Instalacje budowlane
    Ex pracownik

30.06.2023 12:26

(usunięte przez administratora) Nie polecam pracy w tej firmie jedyny plus to ludzie którzy pracują tam (usunięte przez administratora)
    Priw

19.12.2023 18:34

Nie zgadzam się
    BoB

05.07.2023 21:58

Ostatnimi czasy sporo nowych osób się pojawiło jak długo zostaną niewiadomo Tak są osoby które zainwestowały sporo lat w budowanie tej firmy ale niestety o podwyżkie znaczącą jest bardzo ciężko z rozmów wynika że każdy gdzieś czegoś szuka za lepszą kasę Czyli nie jest tak cudownie jakby się wydawało i jak poprzedni wpis przekonuje Wytrwałości życzę
    Priw

19.12.2023 18:31

Oby tylko wszędzie tak było....
    Nieobecny

10.10.2023 18:08

Nie polecam. Właściciel to jeden z tych muszących wszystko wiedzieć i widzieć przez 24h na dobę, a to czego nie zobaczy i sam nie usłyszy podczas nieustannych obchodów będzie miał podane na tacy przez swoich ulubieńców - tych właśnie pracujących tam najdłużej. Właściciel - ten "ludzki" szef, o którym pisze Obecny, miewa bardzo gwałtowne zmiany nastroju, bywa więc ludzki o ile akurat nie wydziera się na pracowników, często w obecności klientów. Niedopuszczalne i bardzo słabe wizerunkowo. Atmosfera wśród pracowników fajna? Pozornie, bo nigdy nie wiesz czy Twoje słowa nie zostaną przekazane dalej i wyżej, nawet jeśli wypowiedziane w żartach. Żartować mogą tylko starsi pracownicy, najchętniej z tych nowych pracowników. I Ci starsi pracownicy, w tej jakże "fajnej" atmosferze będą Was zagadywać i wyciągać pozornie nieistotne informacje, ciągnąc za język, żeby potem sumiennie przekazać "ludzkiemu" szefowi co tylko się da. Kto wie, może dzięki temu oddalają od siebie chwilowo napady furii właściciela, a może i do comiesięcznej wypłaty spływa mały bonus? Gorzej jeśli robią to za darmo, żeby tylko utrzymać się na swoich marnych posadkach. W każdym razie sporo w tej radosnej gromadce fałszu i nerwowości, które znacznie celniej podsumowują atmosferę tam panującą. Gratuluję Obecnemu znalezienia tam własnego azylu, bo dla innych to miejsce kojarzyć się będzie tylko z napięciem i negatywnymi emocjami, często odbijającymi się na innych, nie zawsze tylko młodszych stażem pracownikach.
    Gosia

19.12.2023 18:26

Niestety nie wszystko jest tak jak ktoś piszę.....

19.12.2023 18:28

Nareszcie jakaś sensowna opinia z którą się zgadzam

Zostaw merytoryczną opinię o ELGAL MAREK SAŁATOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA