Przestrzegam przed tym biurem !!!!
Wysłałam reklamację, jednak stwierdzono, że reklamowane przeze mnie aspekty nie były elementem umowy !!! czyli kompletnie mnie zignorowano.
A oto co reklamowałam:
-Brak wystarczającej ilości jedzenia,
- Wszyscy uczestnicy wycieczki pozostawieni przez przewodniczkę 12 km od hotelu i zmuszeni wracać na własną rękę w tym starsze osoby i dzieci.
-Program wycieczki nie zrealizowany w 50 %. Fatima (- Mieszkanie pastuszków - nie zwiedziliśmy tych mieszkań dlatego, że była niedziela i przewodniczka nie sprawdziła tego kiedy te mieszkania są otwarte, nie weszliśmy i nie zrealizowaliśmy jednego z najważniejszych punktów podróży do Fatimy !!!.
- Bazylika Matki Bożej Różańcowej - zwiedziliśmy ją na własną rękę, bez przewodniczki. Sami znaleźliśmy wejście licząc ostatecznie na to, że nie będziemy musieli płacić za wstęp, TA BAZYLIKA BYŁA GŁÓWNYM PUNKTEM PROGRAMU WYCIECZKI !!!- przewodniczka nie miała zamiaru jej pokazać.
- Bazylika Trójcy Przenajświętszej - weszliśmy do bazyliki, ale nie zwiedziliśmy jednego z muzeów wewnątrz bo nie pozwolono nam wejść.
- Sanktuarium de Nossa Senhora w miejscowości Nazare - Po przyjeździe na miejsce okazało się, że Sanktuarium jest również zamknięte bo przewodniczka nie zorientowała się do której godziny można je zwiedzać)
- Przewodniczka nie mająca wiedzy, cięgle czytająca z kartki
- Wszyscy uczestnicy wycieczki pozostawienie 12 km od hotelu i zmuszeni wracać na własną rękę starsze osoby i dzieci.
- Przewodniczka pokierowała nas w drodze powrotnej na niewłaściwy terminal, więc cudem zdążyliśmy na właściwy samolot.
Za przewodnika i wejście do miejsc, których nie zobaczyliśmy zapłaciliśmy 150 euro od osoby, czyli łącznie 650 zł, podróżowałam z rodzicami i ciociami. Łączne wydaliśmy 4000 zł na przewodników a na całą wycieczkę 25 000 zł.
Niestety pieniądze wyrzucone w błoto.
ODRADZAM to biuro, nie marnujcie swojego czasu i pieniędzy.