Również potwierdzam. Szefostwo to istne (usunięte przez administratora) Lata co róż na wakacje. A pracownicy harują ponad normę. Za najniższą krajową trzeba minimum 200godzin tygodniowo pracować. Żadnych wolnych dni za pracę w weekendy.
No właśnie! Jeśli to prawda to szok. Może resztę wypłaty dostaję się "(usunięte przez administratora)" w kopercie? Mam nadzieje że nie, ale niżej też ktoś pisał, że pracuje się 6 dni w tygodniu, więc tych godzin się jednak nazbiera...
Pracuje sie 7h dziennie a nie 12 h jak ktos wyzej napisal. A zarabia sie najnizsza krajowa+premia. Zarobki nie sa wcale male. Praca 6dni w tygodniu niestety, ale takie sa realia w piekarni.
Praca w w tej piekarni to jakas kpina. Zero poszanowania do pracownikow, pracujacy tam ludzie to jak za kare, rzady innych pracownikow, jeden robi wiecej od drugiego, krzywo sie patrza na ciebie, praca 6dni w tygodniu,praktykantki nic nie sa uczone tylko sprzataja. Ogolnie nie polecam
Też chciałam iść tam na praktyki, ale zależy mi na rozwoju i nauce, nie chciałabym tylko sprzątać. Wiesz może czy praktykanci podpisują jakąś umowę albo listę obowiązków? :)
Czytam opinie bylych pracowników i coś mi się tutaj nie zgadza.Jakim cudem ktoś pracował tam 12 godzin jak tam mala produkcja.Szefostwo raczej nie robi problemów i jeśli coś jest nie tak to wystarczy powiedzieć i starają się ten problem rozwiązać. Wyplata na czas, jeśli ktoś się sprawdza to podwyżki też są wszystko robione ręcznie, ogólnie spokój i dobra atmosfera w pracy. Pracuję tam 2 rok i serio nie mam pojęcia skąd takie opinie bylych pracowników (a są tam osoby które pracuja już około 15 lat) Ogólnie polecam pyszne wyoieki,pieczywo, drozdzowki i ciasta.
Potwierdzam poprzednią opinię. Szefostwo nie liczy się w ogóle z pracownikami.
Omijać z daleka. Trzeba robić nadgodziny za które nie jest płacone, Prawie każdą sobote , za którą również nie jest płacone, ktoś już dawno powinien się przyjrzeć temu pracodawcy. Typowy prywaciarz z czasów komuny, tylko, że te czasy już minęły i obecnie każdy ma internet w telefonie (wystarczy włączona lokalizacja) i kwestia czasu kiedy dobiorą mu się (usunięte przez administratora) . Młodzi przchodzą i bardzo szybko odchądzą. Ale to tylko kwestia czasu i za łamanie prawa pracy w końcu się dobiorą do tego pracodawcy. Za najniższą krajową szefostwo oczekuje ponad 200 godzin pracy miesięcznie.
Chciałbym pogratulować wypieków np rogali,nagietek i tzw „sznek” które przypominają mi dzieciństwo spędzone w mieście gdzie proszę mi wierzyć w obrębie były 3 piekarnie i aż 4 cukiernie to nie był Głogów w Głogowie wychowałem się na chlebie witczaka pieczonym w latach 60 w piekarni na alei wolności . Panie Adamie gratulacje a pana pracowniczkom życzę uśmiechu na twarzy !!!!
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Piekarnia Cukiernia Witczak Adam?
Zobacz opinie na temat firmy Piekarnia Cukiernia Witczak Adam tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
-
Jakie są opinie pracowników o pracy w Piekarnia Cukiernia Witczak Adam?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 1 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!