Witajcie uwaga na tą firmę a szczególności na jedno z ich osiedli na które oni zatrudniają ludzi do sprzątania terenu a mowa tu o ul Promienej w Markach . Natym osiedlu jest chora administracja i zarząd czepiają się o wszystko ale nie tylko to oni na stanowisko kierowniczki zatrudniają nie jaką Kaśkę która jest najgorszym donosicielem do szefostwa. Szefowa wydaje się na początek bardzo miła ale to pozory czepia się o byle co. Osiedle dzieli się na dwie części na której 2 części jest zatrudniony pań Staś leser pierwszej klasy i nierub . Na początku szefostwo jak zatrudnia to bajer wciskają że on jest do zwolnienia aby namówić nowych pracowników aby za niego zrobili jego część a jak odmówicie zaczną się zgrzyty z szefową dlaczego piszę cały czas o szefowej a dlatego że szef pań Marek jest bardzo fajny i udciwy człowiek co do kasy i do ludzi . Ale dalej ja zwolniłem się bo nie wytrzymałem ich zmian wkułko jak padały duże śniegi czyli grudzień styczeń kazała szefowa sypać chodniki aby były bezpieczne a wczoraj rano jak szefowa przyjechała na osiedle to znowu się przyczepiła tym razem że zadużo wyszło chlorku ale jak sypie się co dziennie to idzie tego preparatu . Powiem tak chcecie tracić nerwy i robić za niego to pracujcie utych państwa ja nie chciałem to szefowa wraz z kierowniczką ktura jest sprzątaczką na osiedlu i nadodatek brudasicą naczym świat stoi bo sama zaniedbywała klatki bo chodzi i opserwòje pracowników dworowych i donosi do szefowej to sama nie robi swojego terenu czyli klatek. Ja jak powiedziałem jej żeby pilnowała swojej roboty a nie nas to powiedziała że szefowa płaci jej za obserwację i donoszenie na innych pracowników tak jak na mnie czy Stanisława . Dla mnie to chora atmosfera z jednej strony Administracja a zdrugej szefowa z swoim pieskiem do donoszenia .ja nie polecam pracy na osiedlu Promiena w Markach.