Unikać szerokim łukiem jeżeli chodzi o zakup samochodu w tej firmie. Sprzedają totalne szroty. Po przejechaniu 20 km silnik padł. Telefonicznie okłamują klienta że mechanicznie wszystko jest ok, po przyjeździe i przejechaniu 300 km dowiedziałem się o kilku usterkach. Oczywiście zatajona została najważniejsza usterka czyli usterka silnika w samochodzie Citroen Jumper który wystawiony jest na OLX za 13900. Przebieg na pewno kombinowany lub przełożony silnik z innego samochodu. Na miejscu popsuły się drzwi w samochodzie i na szybko "szef" łatał kable. Problematyczny był także zwrot pieniędzy, gdy zadzwoniłem po przejechaniu 15-20 km że samochód padł, właściciel stwierdził, że on już wyjechał i po co ja w ogóle chce wracać do niego. Chamstwo i prostactwo, zatankowałem samochód przed trasą bo w baku wiało pustką i w końcu łaskawie zostały mi zwrócone pieniądze za samochód ale już 250 zł za zatankwoane paliwo nie. Cham który ogłasza się tam szefem z głupim uśmiechem na twarzy dał mi karnister i wężyk abym sobie jak chce spuścił paliwo lub zażartował że następny kupujący może mi oddać te pieniądze bo jemu paliwo nie jest potrzebne i mi nie zwróci nic za nie nawet jak zaproponowałem 50/50.
Odradzam transakcje z nimi jakiekolwiek. Z większym prostactwem i chamstwem nie miałem w życiu do czynienia, już nie wspominając o tym, że powinno się karać za sprzedaż samochodu i zatajanie poważnej usterki.