Pisali ze po wpis do cv można wpaść ale ze względu na zła atmosferę długo nie wysiedzisz. Do teraz jest taka kiepska czy może coś sie poprawiło skoro nie ma więcej narzekania?
Czy w firmie Barbara Dzienkiewicz Sambar Przedszkole Zamkowe Skrzaty z Oddziałami Integracyjnymi można przejść z umowy o pracę/zlecenie na B2B? Czy ktoś tak zrobił?
Tak, można przejść z umowy zlecenia na umowę o pracę, ale i tak szybko zrezygnujesz. To nie jest miejsce dla normalnych, szanujących się osób. Tam możesz przyjść na chwilę, żeby zdobyć doświadczenie i móc je wpisać w cv, żeby starać się do innej placówki, ale i tak nie polecam, szkoda swoich nerwów na znoszenie atmosfery jaka tam panuje. Temat rzeka, nie polecam.
Witam, czy do Ciechanowa do przedszkola na Nadrzeczną można się przyjąć? mam na myśli formę jako asystentka rzecz jasna. Przeglądam jak na razie swoją okolicę, nie mam jeszcze doświadczenia, byłoby to pierwsze miejsce pracy w branży. Są zatem oferowane szkolenia?
Zdecydowanie nie polecam pracy w tym przedszkolu, wypowiadam się jako były pracownik. Nie bez powodu jest tak ogromna rotacja i nieustannie przychodzą nowe nauczycielki, które zaraz kończą pracę. To było najgorsze miejsce, w którym pracowałam pod każdym względem.
Jak się pracuje w Barbara Dzienkiewicz Sambar Przedszkole Zamkowe Skrzaty z Oddziałami Integracyjnymi?
Zobacz opinie na temat firmy Barbara Dzienkiewicz Sambar Przedszkole Zamkowe Skrzaty z Oddziałami Integracyjnymi tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.