Witam wszystkich przyszłych pracowników nie polecam tego pracodawcy ponieważ jest to krętacz i cygan, hipokryta gada co innego na początku a w praniu jest zupełnie inaczej że on płaci co tydzień bo jest tak lepiej a wcale tak nie jest bo w 1 tygodniu przelał od razu w piątek a już następne tygodnie to w h..ja walenie jak zorro i co najlepsze to on twierdzi że on przelew puścił a wcale go nie puścił kłamie nie wiem po co i na co finalnie te płatności dostałem zapłacone a biada jak się jemu coś wypomni i mówi cyt "Słuchajcie to że płace tygodniówki to jest z mojego sumienia" Wszyscy macie na umowach miesięcznie to jeszcze pan hrabia obrażony bo oczywiście szefa nie idzie urazić jakby "łaske zrobił że trzeba trochę pieniędzy zapłacić" gdzie to nie jest w 1 dzień jak przyjechałem do niego do pracy to 1 co było to standardowe narzekanie że cyt" Nie ma ludzi do pracy" a prawda jest taka że on tych ludzi nie szanuje po bardzo słaba organizacja pracy praktycznie 0 żadnego porządku 0 przerw na śniadanie 0 jakiejkolwiek pory wyznaczonej na to najlepiej jakbyś pracowałem cały dzień i nic nie jadł i nie pił wody nawet i 1 km mu na kabla zrobił na gotowa to by był szczęśliwy , po 2 przyjeżdżają jego ludzie do pracy nie na 7.00 tylko 8 lub 9.00 rano a ja czekałem na nich od 7.00 nigdy nie byli na czas a on sobie później liczy czas jak do rozliczenia to po 8 h pracy tylko na dzień i fin to później nim to i tamto to się robi 10.00 godzina jak nie lepiej i efektywnej pracy jest 5-6 h na dzień a pozostali pracownicy mają nawet dojazdy i powroty policzone do czasu pracy i przy tym pracownik wychodzi jak cyt" Zabłocki na mydle- za czapkę śliwek pracuje " bo w skali miesiąca to jak 2800-3000 tyś zł wyjdzie to jest huk więcej na kasie w biedronce bym zarobił nie wspominając że pracowałem po za domem w delegacji u niego obiecywanie że diety płaci 45 zł na dzień dobra na początku tak płacił przez 1 tydzień nawet całe 5 dni pracy a później stwierdził że on nie będzie za poniedziałek i piątek mi pokrywał czyli zaczął wymyślać płacić 3 tylko w tygodniu gdzie pracowałem 5 dni kolejna sprawa za paliwo mi nie wracał co należało by płacić a blisko do pracy nie miałem, o umowę pracy musiałem się poupinać co do atmosfery to jest fatalna ma 3 pracowników w tym 1 po odsiadce w więzieniu Maciek 26L młody cwaniak który kozaczy a wyżej sra niż ma alkoholik który jak weżnie zaliczkę to go 1-2 tygodnie nie ma bo pije na umór i tyle z niego pożytku jego kopania co z tego że dziennie niekiedy potrafi wykopać 350-400 m jak później go i tak nie ma więc do bani z takim pracownikiem ja bym go ani 1 dnia nie trzymał u siebie. 2 pracownik to Adhd nie idzie przy nim pożartować bo zaraz go nerwowy i też tylko u kogoś widzi nie u siebie jak robi a popełnia wiele błędów ktoś źle a ocenia innych a sam idealny nie jest oczywiście nie najpierw żeby kogoś oceniać trzeba samemu być idealnym. 3 pracownik jest jedynie spoko bo jest spokojny i nieszkodliwy dla innych w porządku. Także jeśli ktoś chce podjąć tam pracę to odradzam proszę szukać innego miejsca pracy tutaj nigdy nie będzie ładu i porządku i chociaż w miarę spoko atmosfery pozdrawiam.