RP-TRANS

• Osielsko
  • Jagodowo
  • Prądki

3. Opinie o pracodawcach Bydgoszcz
  5. Opinie o RP-TRANS Sp. z o.o.

Opinie o RP-TRANS Bydgoszcz

Nie przegap nowości o RP-TRANS Sp. z o.o.!

BUJAKA

25.09.2021 18:31

Witajcie ,jakiś czas temu pracowałem w tej firmie. Zostałem zatrudniony pomimo braku doświadczenia na naczepach gdzie większość firm wymaga minimum dwa lata. Jeżeli chodzi o stawki to fakt szału nie było jak za jazdę zestawem można tyle na solowce zarobić. Kierowcy jak wszędzie z jednym pogadasz a drugi ci nawet cześć nie powie. Pierwsze dwa dni jeździłem z kierowcą który wszystko pokazał jak spinać zestaw itd. Jeśli ktoś szuka pracy jako początkujący kierowca ja polecam.

RP-TRANS Sp. z o.o.

22.09.2021 16:22

Witamy!
    Doceniamy, że wykorzystujecie nową platformę komunikacji. Jesteśmy otwarci na Wasze opinie. Czytamy treści pojawiające się na naszym profilu i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki oraz czerpiemy satysfakcje z pochwał.

Fundamentem naszej organizacji jest system wartości, oparty m.in. na: uczciwości, szacunku oraz konstruktywnym dialogu. Dlatego też w naszej Firmie nie ma przyzwolenia na dialog z pominięciem tak ważnych wartości.

Prosimy, pamiętajcie, że każda wolność ma jednak swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności, pisania nieprawdy. Prawo zakazuje m.in. wypowiedzi mogących obrazić uczucia religijne, zawierających pomówienia i oszczerstwa, znieważających inne osoby lub grupy ludzi, zawierających treści obraźliwe, kłamliwe, szkalujące czyjeś imię. Ochronie prawnej podlega też ujawnienie informacji stanowiących tajemnice przedsiębiorstwa.

Prawo polskie gwarantuje ochronę dobrego imienia, dlatego pragniemy poinformować, iż komentarze zawierające treści niezgodne z nim oraz naruszające regulamin serwisu będą archiwizowane przez Administratora, w poważnych przypadkach przekazywane odpowiednim organom. Przypominamy jednocześnie,  że z sieci nic nie znika i w prosty sposób można dotrzeć do osób nadużywających możliwości "opiniowania" za pomocą Internetu.

Serdecznie zachęcamy Was do dzielenia się opiniami o pracy w RP-TRANS. Wierzymy, że otwarta, rzetelna komunikacja skutkować będzie poprawą atmosfery oraz rozwojem Firmy, a na tym szczególnie nam zależy. Podkreślamy, że zawsze wykazujemy chęci do jawnych rozmów bez zasłony w postaci "nicku".

Pozdrawiamy, RP-TRANS.

14.09.2021 11:43

18.09.2021 16:39

Ciekawe komu nie pasuje prawda o firmie ze daje minus przy opinii która w gruncie rzeczy jest prawdą na temat firmy.
    WWW

16.09.2021 20:54

Nieźle prawda napisana i komentarz usunięty brawo Panowie brawo
    Mil

17.09.2021 05:18

Akurat właściciel firmy, nie ma wpływu na usuwanie komentarzy. Jeśli takowy został usunięty, oznacza to że nie spełniał on standardów regulaminu serwisu. Proszę zapoznać się z regulaminem, następnie napisać komentarz w odpowiedni sposób. Może było w nim za dużo wulgaryzmów? Pozdrawiam

04.09.2021 11:03

Czy w RP-TRANS Paweł Bukowiński wypłacają dodatkowe nagrody dla pracowników?

06.09.2021 13:03

Tak, jak wychodzi z dniówki 4200 za miesiąc a z wyliczeń "oficjalnych" 4200,75 to dokładają te 25gr :)
    Kierowca:-)

07.08.2021 11:21

Jako firma spoko najwiekszy minus to ten cały pseudo kierownik warsztatu Waldek zero pojęcia i chamski opryskliwy itd .Moze w koncu cale szefostwo sie wezmie w garsć i otworza oczy

29.07.2021 08:21

Czy Rp trans zapewnia porządną odzież roboczą i buty ?
    Suus driver

29.07.2021 23:31

Czy zapewniają ? Tak. Czy porządne? Nie. Absolutnie nie , przechodząc do meritum buty za 100- 120 zł porządne być raczej nie mogą.
    Dinooo

24.07.2021 20:22

Dzień Dobry , szukam zmienniczki na podwójna obsadę. ~ System 2/1 Jestem z Warmińsko Mazurskiego Doświadczenie C+E od 1.5 roku Wiek 23lata , nie palący. Tel. +48 739 450 013
    Kasia P.

03.06.2021 19:54

Jeżdżę w RP od ponad dwóch lat. I jak widzicie, nie ukrywam się pod tajemnym nickiem. Gdyby praca mi nie odpowiadała, odeszłabym. Ale nie mam powodów! Od czasu zatrudnienia, tylko ???? I żeby nie było, osobiście szefa Pawła widziałam może dwa razy, a szefa Roberta częściej, bo jeżdżę na warsztat. I na myjnię. Generalnie wszystko ogarniają, jak należy! A wrzucam ten komentarz, bo widzę, że tu mocno dyskutujecie. Ja nadal lubię swoją pracę i naprawdę nie mam powodów, żeby narzekać! ????Pozdrawiam
    Ten

19.06.2021 22:08

A wiesz o tym jaką koledzy Ci opinie robią z pracy na załadunkach chociażby? I nie tylko oni bo to przez szefostwo tez przechodzi.
    Skoczek

29.06.2021 22:55

To wiele świadczy o kierowcach zatem, plotkary żyją w większości większych firm transportowych.

14.06.2021 19:02

Kiero.

15.06.2021 11:50

Jakie łyse opony?? Chyba kolego firmy pomyliłeś. Tylko raz mi się przytrafiło że opona była rozcięta zgłosiłem i odrazu została wymieniona. Przy wymianę klocków nie trzeba wymieniać tarczy jeśli są ok.
    Drajwer

19.06.2021 22:11

Najlepsi Ci co na załadunkach zarabiają kasiore wszystko na tip top a karta 2 firmowa leci, plus adblue na lewo w bańkach bo na stacji za drogo ????????????????

26.05.2021 10:23

Jakie są mocne strony pracodawcy RP-TRANS Paweł Bukowiński?
    Robcio

27.05.2021 04:57

Chłopaki u mnie dobrze zarabiają.

Kontakt - RP-TRANS Sp. z o.o.

FRANZA BLUMWEGO 17A 85-862 Bydgoszcz

Branża główna: Transport i spedycja

30.03.2020 10:22

Jakie narzędzia pracy zapewnia Rp-Trans Paweł Bukowiński? Można liczyć na służbowe auto? Czy można z niego korzystać również poza godzinami pracy?
    Eska

09.04.2021 17:41

Tak pożyczy tobie swoją S klasę żebyś mógł się przejechać po starym rynku i poszpanowac...
    Kierowca

06.04.2021 21:20

Praca koszmar, jeździsz po 15h dziennie. A jak nie ma pracy to wpisują Ci urlop, także w kilka miesięcy potrafią wytrzaskać cały urlop. Generalnie do pracy biorą każdego, nawet świeżo po egzaminie. (usunięte przez administratora)Brawo firma roku!
    Marcin Scania

02.04.2021 12:56

Najlepsza firma w województwie , kraju a może nawet w europie ! Kierowcy którzy najrzetelniej wykonują swoją prace mogą liczyć na bardzo wysokie premie sięgające 1,5 do 2 tysięcy zł lub inne przywileje np piękne auto z bardzo bogatym wyposażeniem , gdzie za taką cene można byłoby kupić kilka standardowych zestawów lub postawić piekną wille. Krótko mówiąc polecam. Pozdrowienia dla całej ekipy z biura, robicie najlepszą robotę! Ps Scania najlepsza :) :)
    Ziom

01.04.2021 04:31

Dokładnie to jak płacą i od ilu odprowadzają składki do ZUS? Pozdrawiam
    Rozczarowany

22.03.2021 05:05

Nie jestem zadowolony, nie polecam.
    KierowcaBombowca

16.05.2020 16:27

Moim zdaniem bardzo porządna firma. Zawsze kasa na czas, fury świeże, robota ułożona, atmosfera spoko. Potrzebujesz urlop - nie ma problemu, potrzebujesz coś do auta - nie ma problemu. Podsumowując bardzo polecam.
    DRIver MA

20.03.2021 13:21

Dokładnie jak wyżej kolega napisał
    Super

19.03.2021 14:29

Najlepsza firma w jakiej pracowałem brawo Panowie !!!!!!!
    Kiero

09.03.2021 01:19

Pracuje w tej firmie kasa terminowo całość na konto, auta ok, a robota jak wszędzie trzeba jeździć i robić swoje. Polecam
    Driver

16.01.2021 07:18

Są osoby zadowolone i niezadowolone w tej firmie jak w każdej.elastyczny coś że zawsze coś wykombinuję. Pieniądze są jakie są dla jednych jest dużo dla drugich jest mało. Fakt jedyna pięta achillesowa to jest serwis bo całkowicie stanie to wtedy coś będę kombinować. I dodatkowy Plus jest taki że pieniądze są w terminie na koncie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w RP-TRANS?

15.12.2020 03:26

Kiero

16.12.2020 11:11

Premia na święta to jakiś obowiązek?? Że jesteś tak rozgoryczony? Dobrze że dają co kolwiek ale jest to premia uznaniowa więc każdy może dostać inaczej. Proponuję pracę w innej firmie albo otworzyć swoją firmę i wtedy oceniać.
    Krzytv630

17.11.2020 20:42

Witam jak się pracuje w tej firmie na stałej linii? Można zasięgnąć jakieś opinii osób które pracowały lub pracują czy wypłata jest na czas? Auta czy są zadbane? I czy są jakieś szkolenia?
    Szalony

19.11.2020 19:53

Ja jestem bardzo zadowolony. Własny serwis, niedługo ma być myjnia. Kasa zawsze na czas. Ogólnie jest ok.
    Beny

17.12.2019 01:24

Jak dla mnie to kolejne dziady, płacą słabo na święta dali każdemu inaczej(usunięte przez administratora) auta i atmosfera ok ale ładna miska niestety jeść nie daje (usunięte przez administratora)

Zostaw merytoryczną opinię o RP-TRANS Sp. z o.o.