Opinie o Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas Baranów
Dodaj do ulubionych
Nie przegap nowości o Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas!
05.05.2023 15:30
Firma Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas rekrutowała na stanowisko Kierowca. Czy nadal poszukują pracowników? Średnie zarobki na tym stanowisku wynoszą 4800 PLN.
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas
30.05.2023 14:02
Dzień dobry,
tak, w dalszym ciągu rekrutujemy. Zarobki na tym stanowisku kształtują się w granicach 7000-9000.
Zapraszamy do aplikacji!
Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas
24.05.2023 16:00
Szanowni Państwo, Jesteśmy firmą otwartą na opinie zarówno obecnych jak i byłych pracowników. Na bieżąco śledzimy treści pojawiające się na forum i staramy się wyciągać wnioski z konstruktywnej krytyki. Pragniemy, aby było to miejsce do merytorycznej dyskusji i przestrzeń do pozyskiwania wiarygodnej informacji o naszej firmie. Każda Państwa opinia, która wskazuje nam obszary wymagające naszej uwagi czy poprawy warunków pracy luby zachowań naszych pracowników, jest dla nas bardzo cenna. Każdą z nich uważnie analizujemy i ewentualnie wdrażamy plan naprawczy. Aby móc udzielić rzetelnych odpowiedzi na pojawiające się uwagi i pytania dotyczące naszej firmy, liczymy na zachowanie kultury wypowiedzi i merytoryczne komentarze - tylko do takich możemy się odnieść. Szanujemy Państwa opinie, jednak prosimy pamiętać, że wolność ma swoje ograniczenia. Swoboda wypowiedzi nie oznacza wolności do kłamstwa i obrażania kogokolwiek czy naruszania czyjejś godności.
Wszystkie treści, które są niezgodne z prawem i te niemerytoryczne są usuwane przez administratora serwisu GoWork.pl.
Kontakt - Firma Produkcyjno-Usługowo-Handlowa Genpol Mateusz Hodyas