Partacze,pan Łukasz,nie chciało mu się wyczyść wymiennika to nadciągnął mnie na nowy no stwierdził że obecny ma pęknięta płytkę Stwierdził, że po wyczyszczeniu kamienia będzie ciekla woda.Lecz stary chętnie zabrał.Na wymiennik czekałam prawie 2 m-ce.W marcu montaż nowego wymiennika a dziś pięć bulgocze,wszystko się gotuje ,pięć nie daje ciepła na grzejniki.Poza tym brak faktury za usługę za i wymiennik i brak gwarancji.
Umawiam się ponad miesiąc wcześniej na serwis. Godzina i termin ustalony. Dzień przed wizytą, termin zostaje zmieniony. Ustalony na inny tj. Sobota. Prośba z mojej strony, aby zadzwonić godzinę wcześniej bo trzeba dojechać do domu gdzie nikogo nie ma. SOBOTA: Telefon z serwisu, że za 10 min ktoś bedzie albo za 1,5h. Więc że nikogo w domu nie ma wybieram opcję nr 2, za 1.5h. Przyjechałem siedzę w wyziębionym domu bo kocioł nie działa, czekam na serwis, a tu telefon z firmy, że dziś nikogo nie będzie :) Gratuluje podejścia i profesjonalizmu. I informacja dla Pani z obsługi serwisu. W innych serwisach są w stanie zadzwonić godzinę wcześniej i potwierdzić wizytę, albo poinformować, że się spóźnią, tak aby każda ze stron wiedziała na czym stoi.
Większość z Was jest zadowolona z usług tej firmy, miło poczytać. Zastanawiam się natomiast jak z terminami rozpoczęcia prac u nich? Długo trzeba czekać?
Firma w dobrym, starym stylu. Dotrzymuje terminów i dba o klienta. Potrafią doradzić i pomóc w rozwiązaniu problemu. U mnie montaż pieca gazowego wykonywali Panowie: Łukasz i Bogdan - pełny profesjonalizm, a jednocześnie miła współpraca. Obaj Panowie umieją dbać o klienta. Polecam.

Ile instalator piecy tutaj zarobi? Mąż szuka pracy, staram się pomagać, a wiadomo że w internecie to najszybciej coś się dowiem :)
Bardzo profesjonalna obsługa. Panowie Łukasz i Bogdan to super fachowcy. Jesteśmy bardzo zadowoleni -dziękujemy
Partacze. Podczas naprawy pieca nie odpompowali z niego wody. Efekt był taki ze serwisant oprócz swoich ubrań zalal sterownik pompy. Oczywiście Pan szef nie poczuwa się do naprawienia usterki. 1000 zł w plecy. Zdecydowanie odradzam
Z łapanki firma ma ludzi chyba, bo coś trąci amatorką. Mnie nic nie zalali, ale zastanowić się dwa razy.
Jak się pracuje w Iserwis Julian Koplin?
Zobacz opinie na temat firmy Iserwis Julian Koplin tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Iserwis Julian Koplin?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!