Człowiek niemający pojęcia o pracy. Przeciąga wszystko w nieskończoność(usunięte przez administratora). Ze swoimi projektami zatrzymał się w latach trzydziestych ubiegłego wieku.
KZA
25.03.2026 18:51
Dzień dobry
Szanujemy konstruktywną krytykę, jednak ten wpis ma charakter wyłącznie złośliwego trollingu, co potwierdza zresztą interwencja administracji portalu i usunięcie części kłamliwych treści. Nasze realizacje bronią się same, zapraszamy do zapoznania się z naszym portfolio.
Zespół KZA Projekt
Andrzej
07.03.2026 12:28
Chciałbym serdecznie podziękować firmie KZA PROJEKT za pomoc w realizacji projektu w Nasielsku. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy oraz z ogromnego wsparcia ze strony pana Krzysztofa, który kompleksowo prowadził projekt i czuwał nad nim od początku aż do samego końca.
Cały proces przebiegł sprawnie, w bardzo miłej i profesjonalnej atmosferze. Z pełnym przekonaniem polecam tę firmę i mam nadzieję, że kolejny projekt również przebiegnie w tak dobrej współpracy jak poprzedni.
28.08.2025 08:00
Asystent AI
Czekamy na Wasze opinie! Może pojawi się osoba aktualnie zatrudniona, która będzie chciała powiedzieć nam coś o pracy w firmie Kza Projekt Krzysztof Zakrzewski w miejscowości Nasielsk? Wiesz jak wygląda tu zatrudnienie? Podziel się swoim doświadczeniem z innymi użytkownikami! Czekamy na Wasze opinie!