Niestety nie ma takiej mozliwosci aby napisac opinie o firmie na stronie firmy . Najgorsze co moglismy zrobic to zaufac i zdecydowac sie na budowe przez telefon z udzialem kierownika budowy , ktory byl zatruniony prze firme budujaca. Reka reke myje i wlasciwie finalnie nie ma sie zadnych szans . Na poczatku bylo milo.Placilismy od reki rach i nigdy ! nidgy nie negocjowalismy ceny !.Potem zaczely sie problemy. Najwieksze z hydraulikiem ( wlasciciel probowal umyc rece) facet dostal od firmy 30 tys zaliczki pod nasz dom - zostawil u nas praktykantow i poszedl w tym samym czasie do innej pracy , ktora byla nadzorowana prez wlasciciela domu ;mamy opadajace sciany skosne ( brak tasmy amerykanskiej) mamy zimne grzejniki w lazinkach - podlaczone do ogrzewania podlogowego . Mamy zle zamontowany odkurzacz centralny .To czesc problemow . jest cala masa zaniedban .Wlasciciel nie doczytywal naszych maili - kiedy zaczelismy zwracac uwage - atmosfera dosc mocno sie zagescila - a np dostalismy rozpisany rach do zaplaty gdzie byl blad - pomylka o 60 tys zl ...Zero poczucia wstydu .Zamiast przeprosin i proby zalagodzenia sytuacji i naprawy tego co zostalo zle zrobione byly nawet pretensje w nasza strone - np jak wyslalam zdjecia z masa butelek po wodce ( a czulam alkohol od pracownikow) wlasciciel powiedzial - Pani dzialka - pani buteli - kozmar - trzeba by sie sadzic - ale kto ma na to czas i pieniadze - i Oni wlasnie to wykorzystuja ! Finalnie nie zaplacilismy 15 tys - nasze imie jest szargane - poprawki przekrocza 20 tys . Wlasciciel powiedzial , ze stac go na to .....szkoda tylko , ze nie pomyslal, ze nas nie stac na te wszystkie nerwy , koszty zwiazane z naprawa i czas , ktory trzeba temu poswiecic. Moj nr tel 516 542 794 - gdyby ktos watpil w to co tu pisze . NIE POLECAM FIRMY SERAFIN - chyba , ze macie cxas aby przyjezdzac na budowe rano i wieczorem ...i koniecznie zatruniajcie neutralnego kierownika budowy .U Pana Serafina ponad 80 letni Pan Adam tanczyl jak Pan Serafin gral . Taka prawda .Nigdy nie chcodzi o klienta - albo sie placi ,wymaga i pilnuje albo sie ma klopoty .