Najgorszy rolink jakiego poznałAM. Opowiada i oczekuje głupot. Traktuje ludzi bez szacunku. Nie wspomne o zwierzętach.... maskara, gdzie na tym opiera swój interes. Wymaga nie wiadomo czego a sam przede wszystkim nie potrafi do ludzi podejść z jakimkolwiek szacunkiem. Rzuca wszytkim co wpadnie mu w ręce, drze się ( to nawet nie można nazwać krzykiem 😉 ) wyśmiewa, oczekuje wiedzy i doświadecznia od innych gdzie samemu mu brak. Nie myje i nie dezynfekuje pomieszczeń, widać na pierwszy rzut oka, że musi mieć dobre znajomości i kręcić dobre przekręty w kwestii biznesu. Pracowników traktuje jak maszyny, obiecuje wygórowaną stawke a pozniej gdy dochodzi do rozliczenia odejmuje kazdą najmniejszą strate. Gdy dochodzi do rozliczenia nigdy go nie ma, zawsze jakaś dobra wymówka, pieniądze na raty bo nie ma przy sobie. Kwestia zamieszkania = tragedia. Każdemu o poprzednich pracownikach opowiada zawesze źle. Nigdy to on nie jest winny tylko każdy kto przyjedzie. Wyśmiewa na starcie całą rozmowe rekrutacujną, i robi sobie z nich żarty na stacie. Podkreślam najgorszy rolnik jaki istnieje. Nie polecam. Obiecuje 8h pracy dziennie gdzie kończy się na 12/13 za te same pieniądze (nawet i mniej jesli cos mu nie pasuje i ma swoje chu**we humorki) Pozdawiam :)