Witam, i ostrzegam każdego kto szuka mieszkanka na wynajem
Miałam przyjemność z chłopakiem wynajmować mieszkanie w tym budynku za kwotę 2850 zł
Mieszkanie na pierwszy rzut oka fajne ale później zaczynają się schody.
Włascielka która okrada ludzi z pieniędzy i jest bardzo nie miła. Kobieta oczekuje szacunku nie dając go drugiej osobie a tak bardzo próbuje być kobietą z klasą.
Mieszkanie w którym co chwile coś się psuło a włascielka nie robiąca w nim zupełnie nic.
Opinie osób które porzuciły lokal tak jak my też mają złe opinie o mieszkaniu w tym budynku i o tym jak zachowuje się włascielka.
Zlew z którego się lało, telewizor który sam się wyłączył a włascielka na to że jeśli OC tego nie pokrywa mimo tego że je wykupiliśmy ( odpowiedziała cytując „ był działający i chce działający” ) stary telewizor który wyłączył się ze starości i włascielka nakłaniająca wyłudził pieniądze od ubezpieczalni proponując nam rozwalić telewizor.
W budynku w mieszkaniu obok ciągle imprezy a włascielka mówiąca, że to nie jej problem po kilku interwencjach do sąsiadki była wezwana na nią policja. W jednym z mieszkań mieszka pani z psem który ciągle ujada i ta pani to koleżanka włascielki bo jak sama się przyznała jest to chodziacy radar który próbuje się wyżyć na innych i jeśli macie auto a nie wykupicie dodatkowo miejsca parkingowego nakleja wam karne (usunięte przez administratora) i robi zdjęcia.
Włascielka na początku miła i w swoich ogłoszeniach mówi że pieski są mile widziane a później się drze że ona nie chce psa żadnego. A psa przecież nie wyrzucę 🤣
Po długich mękach i darciu się wlascielki i chamstwa zdecydowała się rozwiązać umowę i tu zaczyna się śmiech na sali.
Umówiła pana na oglądanie mieszkania (dała nam jego numer) pan przyszedł i z góry był zdecydowany. Dzień później włascielka kazała nam podpisać rozwiązanie umowy i wynieść się z mieszkania z dopiskiem że mamy płacić do póki nie znajdzie innego lokatora. Jak się okazało szybko się zorientowaliśmy że pan był podstawiony i nas zablokował. Zniknął po nim ślad. Nie podpisaliśmy tego i włascielka bardzo oburzona. Znaleźliśmy kogoś na własną rękę. Mieszanie w stanie idealnym posprzątane wraz z oknami i umyte wykładziny i łóżko karsherem ja prosiła włascielka. Mimo tego zabrała pieniądze z kaucji za sprzątanie , plus 500 zł że chcemy się wynieść i naliczyła opłaty za rozliczenia. Zaznaczę że jestem w ciąży i przy przeprowadzce pomagała nam rodzina i że szlaban na parkingu był otwarty wjechaliśmy żeby spakować torby. Mama stanęła na 5 min i musiała odjeżdżać bo pani włascielka zaczęła krzyczeć że ja to nie interesuje i ma wynieść się z jej parkingu w trybie natychmiastowym. Standard mieszkania zupełnie inny niż na zdjęciach oraz bardzo nie miła włascielka która powinna nauczyć się empatii i szacunku do ludzi. Dużo słabych opinii ma na Google a na wszystko odpowiada przecząco bądź że nie miała takich osób wynajmujących bądź że wszystko jest zgodne ze standardami ect. Dodam że jej tłumaczenia ze ściany mają tyle cm ile powinny mieć nie oznacza że słychać każdą rozmowę zza ściany i mówienie że ona ozonuje i wszystko sprząta karsherem to kłamstwo bo my dostaliśmy mieszkanie od razu po starych lokatorach, a jej ekipa sprzątająca która pseudo wynajmuje jest ona ze swoimi synami.
UWAŻAJCIE BO TO OSZUSTKA I KOBIETA BEZ ŻADNYCH MANIER I SZACUNKU DO LUDZI !