Jak szef potrafi coś odtrącić z wypłaty to czy w drugą stronę też działa to tak, że potrafi docenić pracownika i rzucić jakąś premią za dobrą robotę? Kij ma zawsze dwa końce a ja jestem prawie bezrobotny i potrzebna mi jakaś ogarnięta firma.
Szef niepoważny, ucina godziny chociaż pracuje się dłużej niż 8 godzin, ogólnie każdy patrzy na siebie, mało kto ci pomoże z problemem, firma mało zgrana, chaos i zamieszanie. Nie polecam
Omijać szerokim łukiem,właściciel za złotówkę dałby powiesić się za (usunięte przez administratora).Odlicza pracownikom z wypłaty za zużyty lub zepsuty sprzęt.Nie ma czym pracować,jeśli ktoś coś potrafi odchodzi do konkurencji.
Miałem przyjemność pracować w firmie PHU Usługi Leśne Pańczyk Michał. Firma bardzo dynamicznie rozwija się powiększając park maszynowy jak i zakres usług. Szefem jest Michał, bardzo ambitna osoba która pracuje na swoje nazwisko dlatego też dla niego jest bardzo ważne dobro firmy. Michał nie jest "rekruterem korporacyjnym" który ma gotowy zestaw pytań i przydziela punkty za odpowiedzi ale ma bardzo dobrze rozwinięty zmysł obserwacji oraz analizy informacji. W firmie pracuje zespół osób, gdzie każda z nich jest naprawdę świetnym fachowcem w swojej dziedzinie (arboryści, pilarze, operatorzy maszyn leśnych itd.), mając takich pracowników wymagania Szefa mają prawo być wysokie i dlatego musi starannie dobierać nowe osoby. Praca Drwala to nie "tylko" praca fizyczna ale doświadczenie, umiejętność przewidywania, analizy i co najważniejsze dbanie o bezpieczeństwo swoje, kolegów oraz mienia dlatego tez jak pisałem wcześniej nie łatwo znaleźć odpowiednią osobę ,która będzie odpowiednim kandydatem do pracy. Warunki finansowe które miałem były powyżej przeciętnego miesięcznego wynagrodzenia brutto w powiecie zamojskim (czyli można sprawdzić ile :P), dla jednego to mało dla drugie dużo co nie zmienia faktu, że jest to więcej niż przeciętne wynagrodzenie w regionie.
Zastanawiam się jaki jest powód, że nikt nie zdecydował się zostawić tu opinii o pracy.
Taka masakra że nie ma sensu czegokolwiek pisać... rotacja ogromna nikt tam dlugo nie pracuje , ludzie uciekaja nawet po jednym dniu nie ogladajac sie za siebie i nie chcą nawet pieniędzy za tą dniowke.
Już widzę jak uciekałeś bez pieniędzy hahaha. W naszym regionie ciężko o pracę i to dobrze płatną a jak dla mnie praca w tej firmie była bardzo dobrze płatna jak na nasze warunki. Mnie sytuacja zmusiła do wyjazdu za granice ale wiem że jestem dobrym pracownikiem i jak wróce to będę miał miejsce w tej firmie.
dzięki za mimowolną recenzję kolejnego polaczyny dziada eksploatatora taniego rynku pracy gdy za prawdziwym zarobkiem trzeba od takich uciekać "na zewnątrz" a ew powrót traktować bardziej jako zabicie czasu i sposób na co najwyżej egzystencjalną wegetację. Przynajmniej zna swoją wartość jako pracodawca jeśli takich spowrotem przyjmuje czyli jakaś to forma uczciwości a to już dużo. Dzięki za ten wpis bo sporo mi podpowiedział
Firma jakich wiele sprzęt zdezelowany totalny chaos kasa rzadko kiedy się zgadza przeważnie brakuje… Partyzantka ogólnie
Znam firmę i branże współpracuje z nimi chłopaki znają się na robocie . No cóż selekcja jest wszędzie , ja działam sam i wiem ze ciężko jest o kompetentnych ludzi a w szczególności w tej wyspecjalizowanej branży . Firma na poziomie godna polecenia .
Firma funkcjonuje od 5 lat i gdyby było tak kiepsko to już by przestałą działać. Myślę, że zabrakło chęci do pracy!

Jak się pracuje w Phu Usługi Leśne Pańczyk Michał?
+Zobacz opinie na temat firmy Phu Usługi Leśne Pańczyk Michał tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.