Bardzo polecam. Praca za dobre pieniądze wśród sympatycznych ludzi. Nie ma nadgodzin i dodatkowych obowiązków.
Praca jest naprawdę spoko. Podoba mi się, że nie dokładają kolejnych obowiązków. Pensja na stabilnym poziomie.
Co tu dużo pisać? Wynagrodzenie jest bardzo dobre i zawsze na czas. Dla mnie to najważniejsze.
Jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Oferują spoko warunki. Szefostwo jest dobrze nastawione do pracowników, nie mam uwag
Nie mogę narzekać, pensja jest satysfakcjonująca. Atmosfera również w porządku.
Bardzo polecam pracę w tej firmie. Miła i sympatyczna atmosfera.
Jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Oferują stabilne wynagrodzenie oraz dobrą atmosferę. Szefostwo również w porządku.
Szczerze polecam tą pracą. Oferują stabilne wynagrodzenie oraz miła atmosferę.
Szczerze polecam tą firmę. Świetne wynagrodzenie oraz miła atmosfera.
Wreszcie mam dobrą pracę, która nie wykańcza mnie psychicznie oraz fizycznie. Polecam!
Fajna praca. Szefostwo dobrze nastawione do pracowników. Szczerze polecam
Bardzo polecam pracę w tej firmie. Ogromnym plusem jest atmosfera. Wynagrodzenie jest na dobrym poziomie.
Dla mnie warunki pracy są bardzo dobre. Stabilne wynagrodzenie i umowa.
Praca mi odpowiada, otrzymuje satysfakcjonujące wynagrodzenie. Oczywiście jak ktoś myśli, że przyjdzie i nie będzie nic robić to się bardzo myli i pewnie będzie niezadowolony.
Bardzo dobra firma. Wynagrodzenie jest zawsze na czas i jest dla mnie satysfakcjonujące.
Bardzo polecam, ja jestem jak najbardziej zadowolony i nie mam większych uwag.
Bardzo fajna firma, która dba o dobro pracownika. Można liczyć na fajną pensję. Polecam
Firma oferuje satysfakcjonujące wynagrodzenie i stabilne warunki pracy. Z czystym sumieniem polecam.
Firma oferuje pewne wynagrodzenie co jest dla mnie bardzo ważne. Cieszę się, że trafiłem do tak zorganizowanego miejsca.
Praca sprawia mi satysfakcję, a to jest bardzo ważne. POLECAM KAŻDEMU!
Jak się pracuje w Wasta Beata Wardęga?
Zobacz opinie na temat firmy Wasta Beata Wardęga tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 21.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Wasta Beata Wardęga?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 21, z czego 20 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!