Od wystawienia Dawidowi opinii na jednym z serwisów, minął kolejny rok.
Nasza przygoda trwa w najlepsze!
Dziś mogę dodać, że spontaniczna decyzja zapoczątkowała nową pasję!
P.S.
W końcu, po kilku miesiącach gderania, udało nam się wynegocjować rozszerzenie pakietu :P
"Rok temu, wraz z dwiema koleżankami zapisałyśmy się do szkoły Dawida na zajęcia grupowe.
Wszystkie trzy skończyłyśmy pierwszy stopień na fortepianie i właściwie na tym nasza edukacja , a zarazem wspólna, muzyczna przygoda dobiegła końca.
Później wiadomo. Szkoła, studia, praca etc. Ogólnie mówiąc, zjadła nas codzienność ;)
Na wspólnych spotkaniach, często wracałyśmy do czasów ze szkoły. Wspólnych ćwiczeń, konkursów, czy nawet ówcześnie znienawidzonych egzaminów!
To było coś wielkiego.
Myśle, że każda z nas czuje wdzięczność za ten czas, który miał bezpośredni wpływ na budowanie naszych tożsamości.
No i wreszcie. Święta ubiegłego roku. Czas wymyślania prezentów i głowienia się nad czymś oryginalnym, aż tu nagle Daria podsyła mi piosenkę Kroków z dopiskiem „byłam na ich koncercie. Są cudowni, ale najbardziej oczarowana jestem Dawidem. Widziałam, że prowadzi zajęcia grupowe we Wrocławiu... ;) „
Bum!
I tak się zaczęło!
Tego samego dnia napisałam do Dawida z zapytaniem o miejsce i w lutym tego roku, rozpoczęłyśmy przygodę.
Przyznał szczerze, że wkręciłyśmy się na maksa!
Zaczęłyśmy od godzinnych spotkań, raz w tygodniu, ale po chwili każdej z nas było mało!
Od trzech miesięcy próbujemy namówić Dawida na rozszerzenie naszego „pakietu” ale on po prostu nie ma więcej czasu...
Szczerze, w ogóle mnie to nie dziwi :)
Może jak przeczyta ten przydługi komentarz, to weźmie sobie do serca naszą prośbę :)
Podsumowując.
Decyzja, którą podjęłyśmy pod wpływem chwili, okazała się strzałem w dziesiątkę!
Przygoda, która wydawała się być czymś w rodzaju pretekstu do wspólnych spotkań, stała się niemal uzależnieniem!
(usunięte przez administratora)a w sobie coś tak charyzmatycznego, że nie sposób opisać tego słowami.
Jest absolutnie profesjonalny, a przy tym niesamowicie ciepły!
Obcowanie z nim to przyjemność w najwyższym stopniu!
Chcemy więcej!"