Z przykrością muszę wystawić jedną gwiazdkę dla tego salonu z powodu fatalnego potraktowania mnie jako klientkę. Około 3 miesiące temu umówiłam się na koloryzację oraz botox włosów. Z botoxu byłam niezmiernie zadowolona, ale niestety kolor został wykonany o wiele za ciemny niż prosiłam. Złożyłam więc reklamację, po której zwrócona została mi połowa kosztów koloryzacji(100zł z 200zł). Tydzień temu umówiłam się ponownie już na sam botox, dziś niestety zadzwoniła do mnie szefowa salonu z informacją, że nie obsłużą mnie już,ponieważ byłam niezadowolona ostatnim razem z koloru, który mi wykonali. Starałam się załagodzić sytuację i wytłumaczyć Pani Grek, że już wielokrotnie wspominałam o tym, że botox, który został mi wykonany bardzo mi się podobał i chciałam skorzystać z tej usługi ponownie. Niestety zostałam wyśmiana i potraktowana strasznie. Wizyta została odwołana, jedynie z powodu mojego niezadowolenia z wcześniejszej koloryzacji. Pani Grek w ostatnim zdaniu naszej rozmowy oznajmiła, że nasza współpraca jest już na zawsze zakończona i nie mogę korzystać z usług tego salonu i niestety nie dała mi dojść do słowa rzucając słuchawkę. Dodam, że była niesamowicie poirytowana faktem, gdy poprosiłam o przesłanie mi informacji sms-em o odwołaniu wizyty w jej salonie. Zdecydowanie NIE POLECAM.
Dodatkowo jest to sytuacja niezgodna z kodeksem wykroczeń i najprawdopodobniej zostanie to zgłoszone.