Środowiskowy Dom Samopomocy
1 128 32 5 1

Opinie o Środowiskowy Dom Samopomocy

Filtruj opinie po kryteriach:

Cecylia
 Opinia

Wiecie coś o pracy w domu pomocy? Jakieś informacje o zarobkach?

Pomocna?
Tak1Nie
Gabi
 Opinia

tym bardziej że praca nie jest lekka psychicznie to w tym ośrodku powinna być sprzyjająca atmosfera a tam?? o zgrozo

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Patrycja
 Opinia
@Gabi 15.10.2015 14:30

Gabi co Ty wiesz o atmosferze w sds? Rozumiem, ze w okresie grzewczym jest za gorąco:)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Patrycja 14.12.2018 15:35

Byłabtam taka jedna co jej było wiecznie gorąco.... płyneła

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Były pracownik
 Opinia

Wymagająca,często syzyfowa praca,ale dla osoby z pasją dająca mnóstwo satysfakcji i możliwości rozwoju zawodowego i osobistego.Pani Dyrektor sprzyja rozwojowi,docenia zaangażowanie i potencjał.Atmosfera-jak wszędzie,bywa różnie.Nigdzie nie jest idealnie,ja przynajmniej nie znam takiego miejsca.Jeśli komuś zależy na pracy-to tu może się spełniać.koszty psychiczne-zdarza się,że wysokie,ale to specyficzna praca,nie dla każdego

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Natalia
 Opinia

Każdy wie jaka tu jest praca więc jeśli ktoś się decyduje to niech nie narzeka. Tu potrzeba dużo zrozumienia i empatii.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Czesław
 Opinia

Czy ktoś obecnie pracuje w Środowiskowym Domu Samopomocy i może podzielić się informacjami na temat warunków pracy? @Pewniak, nie sposób się nie zgodzić z Twoją definicją atmosfery. Jak rozumiem, atmosfera wpływa motywująco na pracowników? Czy możesz powiedzieć coś więcej na temat pracy w tym miejscu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dyrdyn
 Opinia
@Czesław 14.06.2018 13:52

spój na wpis wyżej - dyrdyn

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
dyrdyn
 Opinia

praca niewdzięczna ,odpowiedzialna ,mało płatna ,wymagająca dużo cierpliwości ,pomysłowości ,sporo papierów raczej dla wolontariuszy Lubię atmosferę w Środowiskowy Dom Samopomocy za: dyrektor

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Krab
 Opinia

Pytacie o atmosferę.... Nie ma juze pewnych "pań" które siały panikę i zamęt i jest całkiem fajna atmosfera. Tylko szkoda, ze owe "panie" poszły do innych pracodawców i tam rozwalają atmosferę. Nie jest to tajemnicą, że pół powiatu o tym mówi. Brawo Dyrekcjo sdś za wymianę kadry.

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa coraz ważniejszą rolę. Czy tak samo jest w Środowiskowy Dom Samopomocy? Napisz, co o tym sądzisz, ułatwiając tym samym innym osobom podjęcie decyzji dotyczącej zatrudnienia w firmie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pewniak
 Opinia
@Administrator 16.05.2018 09:04

Atmosferę w miejscu pracy tworzy cały zespół. Zespół to ludzie o różnych potrzebach, motywacji i zaangażowaniu w to co robią. U nas jest twórczo, czasami dobrze czasami mniej dobrze, jak to w życiu. Nie nudzimy się. Mamy co robić :)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Tymoteusz
 Opinia

Szkoda, że nikt nie pisze na forum. Jaki jest powód?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Ja
 Opinia
@Tymoteusz 13.02.2018 12:13

Tymoteusz, a co chcesz wiedzieć? Kadra się zmieniła na lepsze. Nie ma osób, które mieszaly i siały niepotrzebne, złe emocje. Pewnie teraz plują sobie w brodę jak dały ciała... Dyrektorka robi nowe inwestycje. Jest dobrze.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Administrator
 Opinia

Posiadasz najnowsze informacje dotyczące poziomu wynagrodzeń w Środowiskowy Dom Samopomocy? Twoja opinia może okazać się ważna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
janecki
 Opinia

no i jest u nich oferta pracy jako Psycholog, ale wydaje mi sie, ze spokojnie można zarobić u nich jeśli chodzi o to jakie są u nich warunki pracy. Noi też jest wynagrodzenie odpowiednie za pewno.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Monick
 Opinia

Twoja opinia ''kreatywny,, jest jak najbardziej na miejscu... tak tam jest od bardzo dawna i nawet jeśli ktoś jest z powołaniem to mimo wszystko nie ma tam atmosfery do normalnej pracy i ludzkich relacji. Dopiero jak zmienią się rządy. Ps może ,,beata,, z ostatniej wypowiedzi uda się do SDS w Poznaniu?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kreatywny
 Opinia

nawet mniej zarabiaja niz 1400 zł. praca jest ciężka.relacje są, jakie są. wracasz do domu wypruty i myslisz o kupie bezsensownych papierów. podopieczny jest na końcu. najpierw papierologia. brak relacji zdrowych. wszystko od humoru jednej osoby zależy.... szkoda bo miejsce i praca fajna.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
izka
 Opinia

1800 tam się niestety nie zarabia. Jeśli chodzi o charakter pracy to niestety atmosfery tam nie ma i kreatywność nie pomoże w tamtejszych skomplikowanych układach. Relacje są tam okropne dlatego taka rotacja.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
kreatywny
 Opinia

1800 na rękę to byłby cud! Zarobki są marne,a pracy sporo.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
ja
 Opinia

Jak jesteś pracowita to dasz sobie radę. Normalna praca.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

(usunięte przez administratora)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Józef
 Opinia

skoro jesteśmy już na forum o pracodawcach w temacie Środowiskoewgo Domu Samopomocy, to może zahaczymy o temat pracy tutaj. Nie wydaje mi się z Waszych opisów i komentarzy , aby praca w tym miejscu była dobrze płatna. Ile właściwie taki Dom Samopomocy zatrudnia ludzi ? macie takie informacje ? z góry dzięki

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
jagna
 Opinia
@Józef 18.01.2015 15:15

Wejdź na stronę śds i zobacz w zakładce- kadra,tu masz napisane ilu ludzi pracuje. Zarobki-najniższa krajowa.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
życzliwy
 Opinia

to jest troszeczkę nieporozumienie....delikatnie mówiąc. Szkoda zawracać sobie głowę tym miejscem pracy. Ani przyjemna ani pożyteczna. Totalna fikcja od dawna. Jaka pomoc jaka terapia? Może gdy zmienią się rządy...miejmy nadzieję

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
xyz
 Opinia

nie polecam a szczególnie psychologom, nie ze względu na charakter pracy a atmosferę, a raczej jej brak między dyrektor a pracownikami

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
lena
 Opinia
@xyz 10.01.2012 22:35

zdecydowanie odradzam!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Matrix
 Opinia

ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zgadzam się z opiniami najmniej liczą się tam podopieczni. Kiedyś pytałem tam o pracę ale się dowiedziałem że tam głównie rodzinka i znajomi i nie ma atmosfery do pracy. Wszystko zależy od humoru dyrektorki. i nie można mieć własnego zdania i trzeba robić tak jak Ci karzą

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
anonim
 Opinia

meg - 2011-09-28 09:24:38 SZKODA WŁASNEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO! byłam tam na stażu, tam nie ma normalnej atmosfery do pracy. Żądzą i dyrygują ci spoufaleni z dyrektorką, sami nie dając żadnego przykładu poza piciem kawy, jedzeniem i plotkami a pozostałych pracowników ma się za nic.... wiele można pisać..... tak dokładnie tam jest niestety

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
meg
 Opinia

SZKODA WŁASNEGO ZDROWIA PSYCHICZNEGO! byłam tam na stażu, tam nie ma normalnej atmosfery do pracy. Żądzą i dyrygują ci spoufaleni z dyrektorką, sami nie dając żadnego przykładu poza piciem kawy, jedzeniem i plotkami a pozostałych pracowników ma się za nic.... wiele można pisać.....

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
uciekinier
 Opinia

Zdecydowanie odradzam!!!! Zgadzam się z innymi opiniami. Tam się nie da normalnie pracować, a wszystko za sprawą chorych stosunków pomiędzy dyrektorem a pracownikami, układów rodzinnych, braku kompetencji i wielu innych czynników. Najmniej istotni są tam podopieczni NIESTETY:-(

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
gaga
 Opinia

pierwsza opinia jest prawdziwa! tak się dzieje od początku, ale panią (usunięte przez administratora) kocha burmistrz i będzie ją trzymał na tym stanowisku do końca. i nie jest ważne.że w godzinach pracy zarabia gdzie indziej i zatrudnia w pierwsza opinia jest prawdziwa. ŚDs to prywatny folwark pani (usunięte przez administratora) Robi co chce i zatrudnia rodzinę. n=Nigdy jej nie ma, bo w godzinach pracy zarabia kasę gdzie indziej. A podopiecznych to nawet nie zna!

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna
Pracownik JOPS
 Opinia

osobiscie uważam,że wypowiedz Anonimowej osoby dotyczaca pracy w SDS w Łęcznej jest przesadzona. Jeżeli ktos nie ma wystarczajacego doświadczenia, wyksztalcenia, aspiracji,motywacji do pracy,nie widzi dla siebie szans rozwoju to rzeczywiscie nie powinien tam pracowac. Zespol musi sie ze soba dogadywac gdyz pracuje z osobami niepełnosprawnymi a to wymaga dodatkowych umiejetnosci. Widocznie nie wszyscy nadaja sie do tego rodzaju pracy.

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw opinię o Środowiskowy Dom Samopomocy - Łęczna

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny