Komunikacja i współpraca na najwyższym poziomie. W trudnych sytuacjach pomoc i wsparcie zarówno merytoryczne jak i konkretne rozwiązania. Cierpliwość do klienta i wyrozumiałość. Dobry kontakt i zawsze otwarci do rozmów. Uzyskałam.konkretną pomoc finansowa i jakościową aby rozwiązać problem.
Miło nam powitać wszystkie osoby odwiedzające profil firmy TOP-DOM w serwisie GoWork.pl. Jak dotąd jedynie biernie przyglądaliśmy się dyskusji na forum. Jednak satysfakcja naszych pracowników i klientów jest dla nas priorytetem, dlatego zdecydowaliśmy się dołączyć do społeczności portalu. Od tej chwili będziemy starali się na bieżąco odpowiadać na Państwa pytania i informować o zmianach zachodzących w naszym przedsiębiorstwie.
Jesteśmy firmą z prawie 10 letnim doświadczeniem. Wybudowaliśmy około 200 budynków. Praktyka zdobyta przy budowie domów oraz mieszkań pozwala nam dostrzec jakie są oczekiwania naszych klientów. Staramy się dla Was, aby nasz produkt spełniał Wasze oczekiwania. Kładziemy bardzo duży nacisk na jakość materiałów, co mamy nadzieje nie pozostaje bez państwa uwagi. Przeprowadzamy regularne kontrole wraz z kierownikami budowy oraz współpracujemy z inspektorami budowlanymi. Efektem naszej ciężkiej pracy oraz wielu innych osób w tym: geodetów, projektantów, ekip budowlanych jest między innymi osiedle w Rokietnicy przy ul. Migdałowej. Zachęcamy państwa do kontaktu mailowego, co pozwoli na faktyczne załatwienie danego problemu, jeżeli taki się pojawi. Zapewniamy państwa, ze nie lekceważymy żadnego zgłoszenia. Czuwamy nad całym procesem budowy domów, tak aby mogli cieszyć się państwo swoim własnym miejscem na ziemi.
Jesteśmy otwarci na konstruktywną krytykę. Chcemy, aby otrzymywali Państwo jedynie rzetelne informacje. Prosimy jednak pamiętać, że nad poprawnym funkcjonowaniem forum czuwa administrator, a wpisy niezgodne z regulaminem serwisu i prawem polskim będą usuwane. Z tego względu prosimy kierować wszystkie pytania pod adres e-mail: [email protected].
Również mogę polecić tą firmę, usterki były, jak to na budowie się zdarza, co zaznaczył przedmówca, ale wszystko zostało naprawione sprawnie i względnie szybko
MM
16.09.2019 17:21
Witam polecam zakup domu w Top-Dom nie zgadzam się z przedmówcami. Budowa jak budowa wszystko się może zdarzyć. Pomimo drobnych problemów, niedotrzymania terminów właściciel bardzo uczciwy i słowny. Rekompensata za wszystkie usterki otrzymana bez problemu. Życzę każdemu inwestorowi takiej realizacji przedsięwzięcia. Polecamy z cała stanowczością. Mamy piękny dom. Mieszkańcy ul Migdalowej w Rokietnicy.
teodor
08.10.2019 10:16
Szczyt bezczelności wypowiadać się za wszystkich mieszkańców ul. migdałowej