kierowiec14.01.2019 09:55
Witam.
Jestem bardzo zdziwiony ponieważ pierwszy pisze o tej firmie z doświadczenia wiem że przez rok czasu w tej firmie która posiada dwie ciężarówki przewiało się już dosyć dużo kierowców. Jeżeli chodzi o tą firmę to to kolejny DZIAD-TRANS z okolic Opoczna. A właściciel firmy to połączenia cwaniactwa z dziadostwem, oferuje oszałamiające 10% z frachtu + oczywiście podstawa. Nie dość że jesteś zarejestrowany przez Urząd Pracy bo mu ZUS zapłacą to jeszcze nie chce się podzielić tym. Jego praca polega na tym że kupę czasu spędza się w portach nawet po pół dnia czyli za stanie nie dostaniesz nawet złotówki bo płaci z frachtu, dalej jeździ się po polach z wapnem często trafia się targanie palet z płytkami albo z klejami. Płaca nie adekwatna do pracy. Jeżeli chcesz zarobić w granicach 4000 zł musisz się wspomagać bo jak nie to zapomnij o 4 z przodu ganianie jeszcze raz ganianie. A po za tym kto w tych czasach jeszcze godzi się na jazdę z frachtu. Jak dla mnie szanujący się kierowca powinien szeroko omijać ten (usunięte przez administratora)-TRANS.