Bzdety Pan gadasz takie, że aż się czytać nie chce. Dzięki Panu Adomowi mogę dosłownie się poruszać. Mam bardzo uszkodzony kręgosłup z uciskiem rdzeniowym, boję się operacji, Pan Adam działa cuda. Funkcjonuje, uprawiam lekkie sporty i pracuje. A byłam już mocno ograniczona. Wiec bzdety Pan głosisz.
Michał
06.01.2024 03:03
Potwierdzam w pełni pozytywne opinie o Panu Adamie. Wiele lat jeździłem do ojca Pana Józefa Szymańskiego i Pan Adam w całości i perfekcyjnie przejął technikę nastawiania kręgosłupa po swoim tacie. Dowiedziawszy się, że Pan Adam nastawia wybrałem się i powiem szczerze, że jestem mega zadowolony, dopiero teraz wszystko jest na swoim miejscu, nie ciągnie od kręgosłupa, można robić swobodne ruchy, jestem mega szczęśliwy, że Pan Adam kontynuuje praktykę po Tacie. Mam gdzie się udać w razie czego. Od pół roku po śmierci Pana Józefa wahałem się czy pojechać do Pana Adama, odwiedziłem 6 innych fizjoterapeutów osteopatów i nastawiaczy, żaden nie był wstanie mi pomóc, dochodzę do wniosku że ich po prostu nikt na akademii medycznej i kursach nie nauczył ich jak nastawiać kręgi. Wbijali mi igły, rozciągali, na końcu masowali maszynami, i nic. To nie na tym polega że ma coś na siłę strzyknąć, tylko by wszystko wróciło na swoje miejsce. Jeśli ktoś ma kłopot z kręgosłupem proszę się nie wahać, Szkoda życia na chodzenie z przestawiony dyskami. Wystarczy czasami jeden zły ruch w pracy coś się przestawi i jest męczarnia. Pozostanę do końca Pacjentem Pana Adama.
Zostaw merytoryczną opinię o Józef Szymański