Czy polecacie pracę w tej firmie? Firma jest świeżo założona, jak wygląda atmosfera pracy, warunki biurowe, sama płaca?
Halo
05.11.2021 11:09
Ktoś się wypowie? Też chętnie się dowiem.
Rob
21.05.2025 00:29
Uważam że na tle podobnych, często dużo większych pracodawców, tutaj warto spróbować swoich sił. Nie jest to typowy (usunięte przez administratora) gdzie masz tylko zarabiać na firmę. Godne warunki wyjazdów, możliwość pracy na UOP, B2B, full-time, okresowo. Aktywne działania HR i dbanie o dobrostan pracowników to coś co mnie zaskoczyło w Delcie. Pamiętajmy że rynek integratorów jest już nasycony i to nie to samo co 15 lat temu gdy każdy mógł w tej branży zarobić kupę kasy udając że coś robi, teraz trzeba pokazać że się coś umie.
Myślę że każdy znajdzie jakieś minusy gdy będzie ich szukał, tylko pokażcie najpierw w którym zakładzie pracy ich nie będzie w takim razie. Przy współpracy warto doprecyzować zakaz konkurencji.
Arkadiusz
17.04.2023 08:40
Miejsce pracy przyjazne, uwzględniające work-life-balance pracownika. Spotkania integracyjne, dostępne pakiety medyczne i sportowe oraz inne upominki okolicznościowe. Zespół kameralny z dużymi ambicjami na rozwój. Firma zakończyła współpracę tylko z jednym pracownikiem i obiektywnie oceniając miejsce pracy nie ma możliwości żeby ocena była na 1. Czyżby nieuczciwą konkurencja?
Współpracowałem przez pewien czas z Delta-X i teraz zmieniłem miejsce zamieszkania i profil działalności jednak nadal pozostajemy w kontakcie.
Miejsce mogę polecić.
Kto chce więcej pracować to może, jeżeli jest potrzeba wytchnienia to również jest taka możliwość. Trzeba konkretnie określić swoje oczekiwania i komunikować, a wtedy będzie się miało fajną pracę dostosowaną do własnych potrzeb.
programmer
28.05.2020 17:03
Dobra atmosfera i wymagające projekty dla ambitnych