Tomasz17.04.2022 22:27
Zostaliśmy klientami p. Mateusza około rok temu, i myślę, że można śmiało po tym okresie udzielić opinii o jakości wykonania, sprawności przeprowadzenia transakcji, wydania kluczy Itd. W skrócie : nie jest to Nasza pierwsza zakupiona nieruchomość, ale chciałbym, żeby przy pierwszym zakupie jakieś niedogodności były załatwiane jak tutaj. Dom bliźniaczy, a w zasadzie lokal w domu dwulokalowym w Kiekrzu, przyklejony do innego bliźniaka (czyli trochę szereg jeśli mowa o działce w Naszym przypadku) oglądaliśmy kilka jeśli nie kilkanaście inwestycji od obrzeży Poznania do Tarnowa, zahaczając o suchy las, Skórzewo, Baranowo itd. I nigdzie nie spotkaliśmy tak fajnego układu mieszkania i tak dobrego wykonania technicznie. Ogrzewanie podłogowe, ocieplony strop, wysokie piętro z super układem na górze, niewielkie schody, brak filarów w (usunięte przez administratora) miejscach na parterze, i działka nieprzypominajaca wybiegu dla kota, dobrej jakości kondensacyjny piec, peszet na światłowód, utwardzony dojazd, rolety na piętrze i na parterze, system alarmowy (kable), kanaliza, wyjście elektryki do bramy, ogrodzenie, utwardzony podjazd ale przede wszystkim podejście i świetny kontakt jak również po zakupowe odnośnie pytań i wątpliwości. Było kilka rzeczy które wymagały poprawy (korzystaliśmy z usług inspektora przy odbiorze)przed odbiorem ale to detale, które zostały poprawione, na szczególne wyróżnienie zasługuje izolacja termiczna budynku. Nie spotkałem się jeszcze z tak dobrym trzymaniem ciepła przy tej kubaturze i tak małej ilości spalonego gazu. Co ważne- nigdy nie odczuliśmy ze jakieś niedociągnięcie było celowe - ot zwyczajne przeoczenie które można przegapić w natłoku zdarzeń, które sprawnie zostaje naprawione. Z czystym sumieniem polecamy!