Nie zgadzam się z wcześniejszą opinią. Donativum to profesjonaliści, za każdym razem Pan Ziemowit potrafi znaleźć dla nas najlepsze dofinansowanie a Pan Piotr prowadzi nas przez zawiłą biurokrację od A do Z. Wynagrodzenie płacone firmie jest znikome kiedy weźmie się pod uwagę fakt ile kosztów mogłoby być uznanych za niekwalifikowane...
Klient
31.01.2022 20:01
Niestety - mili i uczynni są i owszem przed podpisaniem umowy , potem już tylko pilnują terminów wystawiania faktur. Porażka , zamiast wspierać i radzić przedsiębiorcy jak postępować w gąszczu EU przepisów są zwykłym pasożytem żerującym na przedsiębiorcy . Szczerze odradzam
adresat oferty
14.04.2022 11:51
Zgadzam się, ponieważ zamiast korzystać z pośredników, którzy jak wiadomo nie działają pro publico bono, lepiej korzystać bezpośrednio z PARP. To, że ktoś chce zarabiać, to nic złego, ale za zarobkiem powinna iść pomoc na każdym kroku, od składania wniosków, poprzez ich realizację, a skończywszy na ostatecznym rozliczeniu finansowania.
Ziemowit Pawlak
19.11.2022 19:21
Ponieważ informacje są nieprawdziwe odpowiem:
1. Firmy Pani DC otrzymały dzięki naszej pomocy 3 dofinansowania o wielomilionowej wartości.
2. Za każdym razem pomogliśmy projekty rozliczyć i prowadziliśmy je do końca
3. Niestety w pewnym momencie mąż pani DC, pan JC postanowił dostarczyć sfałszowane dokumenty potwierdzające poniesione
4. Zakończyliśmy współpracę natychmiast. I to tyle. Nie chcemy mieć nic wspólnego z takimi ludźmi.
Faktycznie, pilnujemy wystawiania faktur, a dokładnie terminów ich płatności, szczególnie, kiedy ktoś spóźnia się ponad 3 miesiące.
Zostaw merytoryczną opinię o Donativum Ziemowit Pawlak