Zaczęłam studia podyplomowe w Edulaborze w zasadzie od września tego roku i jestem mile zaskoczona. Pozwolę sobie nawet napisać, że studia przewyższyły moje oczekiwania. Kadra jest nawet o niebo lepsza, niż na Uniwersytecie Wrocławskim. Wszystkie osoby prowadzące to osoby w 100% kompetente, posiadające ogromne doświadczenie, które są b. dobrymi pedagogami, nie wywyższają się, zależy im, by przekazać najważniejsze informacje. Studentów traktują z szacunkiem.To bardzo dobrzy pedagodzy z wieloletnim doświadczeniem. Zdarzyło się nawet, że dla studentów zostałą zorganizowana kawa i ciastko :) Zajęcia odbywają się w szkole, w której jest dostęp do bufetu. Podczas każdego zjazdu, czy to w sobotę czy w niedzielę jest otwarty sekretariat, gdzie można rozwiązać każdą sprawę. Ponadto warto podkreślić, że pani Dyrektor ma ogromną wiedzę na temat wciąż zmieniających się kwalifikacji na różnych kierunkach, dlatego możecie być pewni, iż dyplom otrzymany po studiach da wam 100% kwalifikacje. Na pewno nie są to moje ostatnie studia na tej uczelnii. Gorąco polecam :)