Mariusz Laskowski Zakład Produkcji Opakowań Tekturowych Kartonex Pak-Karton Laskowski Mariusz

Piła poznań chodzież

Ocena pracodawcy 5/6

na podstawie 2 ocen.

Mariusz Laskowski Zakład Produkcji Opakowań Tekturowych Kartonex Pak-Karton Laskowski Mariusz
5 2 6 1

Opinie o Mariusz Laskowski Zakład Produkcji Opakowań Tekturowych Kartonex Pak-Karton Laskowski Mariusz

Meandra

Polecam firma (usunięte przez administratora) a ludzie tam jeszcze lepsi.pracowalam tam dorywczo i z czystym sumieniem wroce

Studentki

Witam pracowałam z koleżanką dorywczo umowa o dzielo jestesmy bardzo zadowolenie fajna atmosfera wynagrodzenie niezłe ekipa zgrana napewno za rok na wakacje będziemy chciały tam wrócić Polecam

Grażyna

Drodzy użytkownicy, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie Kartonex. Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy i umowy w tej firmie? Wiecie jak przedstawia się kwestia wynagrodzeń oraz premii. Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe? Rozumiem, że opinie o pracy, czy pracodawcy mogą być różne ale proszę żeby były one przekazywane w sposób merytoryczny i nieobrażający nikogo, regulamin GoWork dokładnie określa zasady, jakie panują na forum, zachęcam do przeczytania (https://www.gowork.pl/regulamin)

Konrad

Słyszałem,że firma jest świetna. Podpowiedzcie czy potrzebują aktualnie pracowników?

?
@Konrad 21.08.2018 12:33

Tak, zmiany personalne na porządku dziennym. Próbuj

ANONIMOWY
@? 21.08.2018 12:43

Z TEGO CO WIEM, TO POTRZEBUJĄ ! :) POLECAM!

:)
@Konrad 21.08.2018 12:33

Tak, w tym roku ciągle potrzebują. Podobnie jak kiedys w Gelamie

Obecny pracownik
@:) 21.08.2018 14:56

Potrzebują bo przyjmują tylko dobrych pracowników a rotacja ludzi jest w każdej firmie

Mariusz Laskowski

W związku z dalszymi oszczerstwami,które podważają dobre imię Firmy oraz ich właścicieli uderzając jednoczesnie w jakość wytwarzanych produktów, informujemy że wszystkie wpisy i oszczerstwa zostaną przekazane odpowiednim władzą i skierowane na drogę postępowania sądowego a odszkodowanie zostanie przekazane na cele charytatywne.

anonim

(usunięte przez administratora)

My

Współczuję Pani Kasiu , ale niech Pani pamięta nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ???? trzymamy kciuki Pani Kasiu ????

kartonex

witam będziemy potrzebować osoby na prace konfekcja składanie stojaków standów reklamowych od września około 1 miesiąc zainteresowanych prosimy o osobisty kontakt umowa praca manualna czysta

ANONIMOWA OSOBA

Nie mogę czytać tych bzdur na temat tak rzetelnej i przyjaznej Firmy jak Ta , gdzie w tych czas można sobie dorobić bez umowy? Nigdzie , idealne dla młodych bądź ludzi którzy potrzebują trochę dodatkowej gotówki a nie chcą być nigdzie wpisani z przyczyn osobistych . (usunięte przez administratora) Pieniądze jak na te czasy są w porządku , jezeli chcecie wiecej pieniedzy to idzcie wykazac sie gdzie indziej zamiast siedziec tutaj i wystawiac jakies bzdurne opinie na temat Bogu winnej Firmie . Moim zdaniem piszą to osoby , ktore zostaly zwolnione badz nie dostaly sie do tej Pracy . Pracowalam tu sezonowo i polecam jak najbardziej ! :))))))))))))))))))

AS

Przestańcie się już wszystkiego czepiać ! Ile można , ludzie jednak nie mają rozumu.. Słuchaj , może nie że pracują na czarno , ale jakąś umowę na tydzień dwa bądź miesiąc i to jeszcze za najniższą i Im to odpowiada .. Porozmawiaj może z ludźmi , co pracują na '' czarno'' jakby im to nie odpowiadało , nie godziliby się . Są takie czasy , że tym co najbardziej zależy chwycą się wszystkiego , nie ważne czy za 5 zł , 10 zł czy 50 zł , pieniądz to pieniądz. Ja nie widzę , żeby Firma Kartonex czy Pak Karton miała z tego tytuly jakies problemy, a Ty? weźcie schowajcie tą swoją nienawiść głęboko do kieszeni , żeby brzydko nie mówić.. Pozdrawiam Całą rodzinę Laskowskich i życzę dalszych sukcesów.

Mariusz Laskowski

witam wszystkich czytających opinie o naszej firmie Kartonex i stwierdzam fakt że firma działa od ponad 20 lat i jakoś wcześniej nie było żadnych opinii wiadomo że dobre opinie napisze rzadko kto a szkoda, negatywne opinie o nas zaczeły pojawiać się od momentu zmian w naszej firmie i zwalnianiem pracowników którzy coś tam mieli za uszami i tzw leserzy ściemniacze obgadywacze co teraz owocuje w naszych opiniach no cóż zawsze zwolnienia są przykre dla pracownika ale ja zawsze mówię postaw się w roli szefa i czy jak byś miał firmę to byś tolerował takich pracowników lub ich zachowania ?? procuje w naszej firmie około 20 osób + osoby do prac dorywczych konfekcja stojaków reklamowych i jakoś nie narzekają na atmosferę w pracy wręcz doszły mnie opinie że dużo się zmieniło jak odeszły osoby na lepszą atmosferę co do zarobków to nie mogę pisać o szczegółach ale nike nie zarabia na pełnym etacie mniej niż 2 tyś zł na rękę , Odnośnie Pani Ani mojej żony nie słyszałem od Pracowników naszej firmy żeby była opryskliwa,jest wymagająca ale nie opryskliwa a to znaczna różnica i czytającym tutaj którzy mają tak mało odwagi żeby podać swoje dane informuję że jeśli nadal będą wpisy sprawę zgłoszę na policję celem ustalenia osób wpisujących bo są to dwie lub trzy osoby i skierowanie sprawy do sądu za podawanie nieprawdziwych informacji i szkalowanie osób oraz firmy a wszystkie osoby zapraszam do odwiedzenia naszej firmy i przekonanie się jak jest naprawdę pozdrawiam i życzę miłego dnia wszystkim a w szczególności tym co tak żle o nas mówią mój telefon 502058670

anonim

(usunięte przez administratora)

anonymous

Widzę ze wszędzie pod innymi nickami jedna i ta sama osoba wylewać żale i oszczerstwa sprawa dla policji . Widać ze jakaś urażona osoba od 24lipca wylewa żale dziwny zbieg okoliczności . I na żalach ich się skończy ....

anonymous

Dyskusje prowadzi jedna i ta sama osoba hahahaha W roli głównej z inspektorem ktoś lubi się bawić W przedszkole i ma dużo czasu napewno zwolniona osoba .

ZŁY

Za opinie firm znajdujących się w sasiedztwie serdecznie dziękujemy.

firma cermas

witam wszystkich odwiedzających i czytających opinie o naszej firmie zastanawia mnie dlaczego osoby dające wpisy o firmach nie podpisuja się swoi nazwiskiem i imieniem tylko jakimś pseudonimem,jeśli wpis jest prawdziwy żadne konsekwencje im nie grożą a w przypadku podawania nie prawdziwych informacji można wyciągnąć konsekwencje czyż nie znam tą firmę i wspólpracuję z nią i widzę że pracuję tam stała załoga czasem pracują osoby sezonowe

Nie oj nie
@firma cermas 13.08.2018 08:23

Stała załoga? Oj chyba się Pani/Pan myli...

?
@firma cermas 13.08.2018 08:23

A na jakiej podstawie firma Cermas stwierdza, że wystawiający opinię podpisują się pseudonimami bądź zmyślonymi imionami?

Lucyna

Firma Kartonex PAK Karton jest godna polecenia dla ludzi którzy są sumienni i pracowici wynagrodzenie jest adekwatne do wykonywanej pracy, a właściciele firmy doceniają dodatkowe zaangażowanie pracowników.

Nick
@Lucyna 19.08.2018 17:57

Lucyna a ile zarabiaas? A co robiłaś w tej firmie? Pracowałaś na maszynach?

Żona byłego pracownika
@Lucyna 19.08.2018 17:57

Dużo ludzi się tam zwalnia jak na firmę, której właściciele doceniają zaangażowanie pracowników a zarobki są adekwatne do wykonywanej pracy

Nicola

Pracowałam sezonowo w firme Pak karton i jestem zadowolona .Polecam

Sezonowy
@Nicola 19.08.2018 12:03

Serio? A ile zarabiaas? 10 zł

Aga
@Sezonowy 20.08.2018 20:16

Na lewo pewnie. Też tak robilam

Grażyna

Nawet po znajomości nie chciałabym pracować w tej firmie...firma z 23 letnim stażem a szefostwa nawet niestac żeby zakupić sobie kodeks pracy a o zapoznaniu się z jego treścią to nawet nie wspomnę....kultury tyle co brudu za paznokciem mym.

Kartonex
@Grażyna 24.07.2018 16:29

Witam. Informujemy ze kodeks pracy mamy nowelizowany od 1995 roku, a z jego zawartością i zmianami jesteśmy na bieżąco, do tego obraza Pani naszego Pana od BHP który zajmuje się kodeksem pracy w Naszej Firmie. A z "kulturą" pojęcie względne jak kto to interpretuje , może proszę umyć brud za paznokciem " swym" , oczy , uszy i zobaczy Pani " kulturę" . Pozdrawiamy

anonymous

No nieźle, w tym kraju, żeby być sprzątaczką też trzeba mieć znajomości, w końcu to odpowiedzialne stanowisko. HA Ha

Kartonex
@anonymous 24.07.2018 04:13

Nie, nie trzeba mieć znajomości trzeba być uczciwym i sumiennym człowiekiem , natomiast ja się zastanawiam jakim trzeba być człowiekiem żeby nie szanować drugiego człowieka i się z niego wyśmiewać. Tylko ludzie zadufani w sobie , egoiści potrafią cos takiego napisać. A stanowisko tak samo ważne jak prezes czy pracownik produkcji, bo ktoś sprząta po Pani i raczej należy się szacunek. Firma życzy dużo przemyśleń nad wartościami ludzkimi a jak nie pomoże zaciągnąć porady psychologa.

anonim

(usunięte przez administratora)

Justyna

A witam Panią Żabcię kłamczuszkę, która starała się o prace razem ze mnią , niestety nie została Pani przyjęta i teraz fala goryczy i żalu wylewa Pani na tą firmę, ja się nie zgodzę z Pani opinią i to co Pani pisze powyżej to bzdura i oszczerstwa , ale jak Pani wiadomo za oszczerstwa są wyciągane konsekwencje i w Pani przypadku bo Panią DOBRZE ZAPAMIETAŁAM prowadzi pani firmę , bo tylko byłyśmy dwie starające się o pracę a Pani już wtedy była bezczelna ,leniwa i roszczeniowa i za darmo Pani nie robiła bo dostała wynagrodzenie jak Ja!!!!( CIEKAWE CO TERAZ PANI NAPISZE KŁAMLIWEGO) Pisze bo nie lubię takich zakłamanych ludzi jak Pani to jest fajna Firma choć fakt dostają się tylko nieliczni ( pracowici ludzie).

anonim

(usunięte przez administratora)

jeti

a którym zakładzie mozna chorować załóż sobie firmę i niech ci pracownicy przynoszą l-4

Zostaw opinię o Mariusz Laskowski Zakład Produkcji Opakowań Tekturowych Kartonex Pak-Karton Laskowski Mariusz - Piła poznań chodzież

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mariusz Laskowski Zakład Produkcji Opakowań Tekturowych Kartonex Pak-Karton Laskowski Mariusz