slabe te opisy traktowania pracownika z opinii. zastanawiam sie tylko czy z czasem juz sie nie poprawialo bo pozniej pracownicy juz niczego zlego nie napisali
gnar
03.03.2026 07:42
nie bede 😑ja normlanie mam zamiar pracowac wiec powinno sie zgadzaac wszystko to co na umowie
17.02.2025 21:05
Rafał
19.02.2025 21:36
Dużo?? Co dokładnie? Jakis kontakt ?
Jakub
25.03.2021 11:39
UWAGA !!! Zniknął z pieniędzmi!! Po podpisaniu umowy, po minięciu terminu realizacji, ma mnie w poważaniu i nie chce oddać pieniędzy wpłaconych jako zaliczka. Ten człowiek albo jest nie zaradny życiowo i ma tysiące problemów jak: Pracownicy idioci których musi cały czas wymieniać, popsuty samochód który musi ściągnąć z drugiego końca polski i inne niestworzone historie lub próbuje w takie sposób okradać ludzi. Od kilku miesięcy nie mam pieniędzy ani garażu!!! UWAGA na tą osobę i firmę.
H.R's.
08.01.2024 14:31
Ja znam tego Pana z wspolpracy w innym miejscu, nie są Trzcianki. Obecnie inne miejsce. Szczerze gdy czytam te pozytywne komentarze, odnosze wrażenie, że dotyczą one tylko lat wstecz albo ktoś tworzy sobie sztuczny mityczny wizerunek osoby ;). Pan ten zachowuje się w sposób niepoważny. Łamie prawa pracownika. Nie ogarnia podstawowych wytycznych w regulaminie praw pracownika .... Naprawde podstawowych! Nie chce podawać szczegółów. Kiedy przychodzi do wypłaty... przesuwa wypłacanie pieniędzy z kilku minut na kilka minut i tak potrafi robić przez kilka s
dni. Opowiada różne historie, które nie dotyczą pracowników. Usprawiedliwia się w sposób nieetyczny i łamie prawa pracowników, gdyż takie traktowanie pracowników jest zachowaniem niegodnym poważnego...teoretycznie ...stanowiska. ludzie czekają za pieniędzmi, tez maja rodziny, dzieci, problemy ... I nie zasłaniają się tym ...muszą czekać za własnymi pieniędzmi, a ow Pan z minuty na minutę...przez dwa dni albo więcej daje wiadomość..."za chwilę, poniewaz" jest to poważna praca ... tutaj nie ma "ponieważ" i nie ma miejsca na niegodne traktowanie pracowników ... jak dla mnie chlopaki pokrzywdzeni przez tego Pana powinni zgłaszać się zbiorowo do Związków Zawodowych. Mimo niegodności , ktore czyni Pan pracownikom zycze Panu wszystkiego dobrego. Proszę się ogarnąć, gdyż nie jest Pan pepkiem świata. Naprawde Pan ten buduje duzy stres u ludzi tam pracujacych i nie mam pojęcia czy jest w stanie to pójść.
Zośka
25.01.2024 11:21
Zgadzam sie z tą opinia. Czlowiek bardzo nieodpowiedzialny. (usunięte przez administratora) na każdym kroku. Nie wolno mi zaufac. A ja zaufałam, czego zaluję, no to (usunięte przez administratora)
Pracujac 3 miesiac jest wszystko ok. na niektore rzeczy przymykane jest oko lecz prezes jest konsekwentny. za złe wykonanie . uwazam ze na najwyzszym poziomie pracodawca.
wszystko gra. wypłata co tydzień na czas. praca jak praca trzeba pracować.
Kamil bednarz
29.12.2020 11:59
Jak najbardziej na wysokim poziomie. Termin się przesunął lecz dogadaliśmy się z cena. Ja jesteś w 100% zadowolony z wykonania wiaty pod maszyny rolnicze.
Markuszow
05.12.2019 08:04
Ja nie polecam tych ludzi co to pisza. Niech sobie sami zaloza firme dopiero ich obsmarujemy. Na sto procent jestem za ta firma. U mnie gralo wszystko. Wlasciciel jest kulturalny i chloapaki byli ciagle z nim. Nie zostawial ich. Postawił bardzo duza inwestycje dla gminy gdzie nikt sie niechcial podjac. Wspolpraca przebiegała wzorowo. Wiec jesli ktos obraza ta firmę to niech spojrzy w lustro.(usunięte przez administratora)
Bogdan
28.11.2019 19:07
Firma super na czele musi byc przodownik ktorym jest szef. Budowa sie przyciągnęła rozpoczecie 2 tygodnie pozniej lecz pracownicy nadrobili to w ekspresowym tempie. Osobiście polecam
Zostaw merytoryczną opinię o Mar-Bud Michał Sikora