Nie polecam tego radcy prawnego, radzę omijać kancelarię tego rady prawnego, przy ul.Sikorskiego w Zielonej Górze, szerokim łukiem. Zleciłam temu radcy prawnemu napisanie skargi kasacyjnej do Sądu Najwyższego, ten Pan radca, w ogóle nie ma pojęcia o skargach kasacyjnych, oczywiście w skutek kardynalnego błędu procesowego Sąd Najwyższy już w pierwszym czytaniu skargi- podtsnowieniem SN, odmówił przyjęcia skargi do rozpoznania, z uwagu na błędy procesowe tego Pana, polegajace na braku postawienia w skardze kasacyjnego zarzutu naruszenia art. 321 K.P.C.- w postaci: zarzuta orzeczenia przez Sąd ponad żądanie powoda. Zatem wskutek kompletnego braku elementarnej wiedzy tego Pana o zarzutach skargi kasacyjnej, moja skarga w ogóle nie została przyjeta do rozpoznania. Ten Pan duże pieniadze za kasację wziął, ale w skutek jego kardynalnych błędów naraził mnie na szkodę. DOBRY PRAWNIK MA OBOWIAZEK POPRAWNIE PISAĆ SKARGI KASACYJNE, a ten Pan nie posiada takiej wiedzy w ogóle nawet w zakresie podstawowym, bowiem skarga nie została przyjęta w ogóle do rozpoznania!!!Takie osony w ogóle minęły się z zawodem radcy prawnego i w ogóle nie powinny go wykonywać, bo poprzez brak elementarnej wiedzy prawniczej narażają klientów na szkody. Przestrzegam przed takim prawnikiem!!! poszkodowana.