Nie polecam usług u mecenasa. Oczywiście wszystko ładnie się prezentuje ale kiedy przychodzi już do konkretów to znajomość przepisów i pomoc w postępowaniu i rozprawie raczej mizerna. Nie tego klient oczekuje od dobrego fachowca. I moim zdanie drogi jak na posiadane umiejętności. Za te pieniądze można znaleźć lepszego i wydajniejszego. Bardziej pilnuje pieniędzy niż spraw klienta. Za to reklame robi sobie dobrą ale cóż takie czasy.
Kontakt do mecenasa Kotowskiego znalazłam w internecie, nigdy wcześniej nie korzystałam z pomocy prawnej, więc nie wiedziałam czego się spodziewać. W internecie znalazłam wiele opinii pozytywnych i stwierdziłam że sama przekonam się na spotkaniu. Na pierwszym spotkaniu mecenas uspokoił mnie i pokazał kilka możliwości poprowadzenia sprawy. Podczas rozpraw czułam się bezpiecznie, widząc jak sobie radzi na sali rozpraw. Sprawa zakończyła się pozytywnie, przyjemnością było obserwowanie jak mecenas ze stoickim spokojem pięknie ogrywa przeciwników :) Z pewnością adwokat Kotowski jest godnym polecenia specjalistą.

Firma Kancelaria Adwokacka Marcin Kotowski i Współpracownicy prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Radca Prawny, Olsztyn - Październik 2021
Czy pracujesz w firmie Kancelaria Adwokacka Marcin Kotowski i Współpracownicy lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .