• Nasze produkty

• Kamianki
  • Siemiony
  • Biszewo

3. Opinie o pracodawcach Grodzisk
  5. Opinie o Dary Natury Sp. z o. o.

Opinie o Dary Natury Sp. z o. o. Grodzisk

Nie przegap nowości o Dary Natury Sp. z o. o.!

17.09.2021 11:10

Witajcie!

Cieszymy się, że zainteresowała Was nasza firma i trafiliście do nas.
    Zachęcamy Was do śledzenia naszego profilu, przeglądania aktualnych ofert pracy i bycia tutaj z nami. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, piszcie śmiało. Chętnie na wszystkie odpowiemy.

Pozdrawiamy serdecznie,
    Zespół Dary Natury

03.07.2026 15:55

Chaos, kłótnie między zarządem i brak zainteresowania z ich strony. Mobing, brak szacunku do pracowników, niestabilność emocjonalna szefostwa. Jedna z córek założyciela nawet zasłużyła sobie na ksywkę na cześć malarza akwarelisty z Austrii. A szkoda, bo firma sama w sobie bardzo ciekawa, a miejsce urokliwe.

Kowal

11.12.2025 09:31

Jeśli zastanawiasz się nad pracą w tym miejscu zawracaj. Szef na rozmowie o pracę obiecuje gruszki na wierzbie, obgaduje pozostałych pracowników sprawiając wrażenie, że tylko Ty możesz tę firmę uratować, i że to w Tobie Twój przyszły pracodawca widzi ratunek. Po pierwszym miesiącu zderzasz się z rzeczywistością, z obietnic nici, szef przed Tobą ucieka (podreptując i kiwając głową), a współpracownicy uśmiechają się pod nosem mówiąc "to są Koryciny, co ty myślałeś"? Donoszący z okna i lizusy mają najlepiej.

23.05.2025 17:04

Alberto

16.06.2025 20:08

To nazwisko.

Oferty pracy - Dary Natury Sp. z o. o.

Operator maszyn produkcyjnych

Koryciny

05.11.2024 17:23

Jeśli myślisz o pracy w tej firmie, to radzę dobrze się zastanowić. Atmosfera pozostawia wiele do życzenia – zamiast współpracy i wsparcia, jest raczej stres i chaos. Komunikacja jest bardzo słaba, a to tworzy sporo nieporozumień i niepotrzebnego stresu. Niestety, z mojego doświadczenia firma oraz pracownicy skupiają się bardziej na własnym interesie a nie na dobru ogółu. Wynagrodzenie to też nieśmieszny żart za dużo ilość obowiązków. Wytrzymać miesiąc w tej firmie to spore osiągnięcie.
    klient

12.08.2023 15:53

Jestem stałym klientem firmy.Jednak ostatnio braki w produktach i lekceważący stosunek osoby zajmującej się reklamacją zastanawia do zmiany producenta.
    Zaciekawiony

26.10.2020 21:09

Firma dosyć specyficzna. System zarządzania to: właściciel decyduje jednoosobowo o wszystkim i objeżdża działy aby zapytać, czy wszystko w porządku i czemu coś nie zrobione. Sprawdzało się to, gdy miał 40-50 osób, teraz zbliża się chyba do 150 w sezonie i przestaje ogarniać kontrolę nad suszarnią, pakowalnią, hotelem, ogrodem, karczmą, magazynami i biurami. Dużo jest załatwiane w rozmowie z właścicielem, o ile znajdzie te 10 minut w ciągu dnia, o co nie jest łatwo. W związku z czym miłośnicy pracy, w której wszystko jest wcześniej ustalone, dzieje się zgodnie z regulaminem i harmonogramem, mogą być nieco zdezorientowani. Daje to czasem okazję do ustalenia bardziej elastycznych warunków. Jeśli chodzi o zarobki, nie znam całej firmy, ale nie są złe, jeśli oceniać pod kątem warunków w województwie Podlaskim, ale specjaliści z dużych miast mogą być rozczarowani. Nie jest to za bardzo firma do robienia kariery, raczej jest to firma z kategorii "rób 10 lat to samo". W niektórych dziedzinach panuje bałagan i ciężko jest się doprosić o spełnianie pewnych wymagań przez pracowników przyzwyczajonych do załatwiania spraw na obiecuję, że jest w porządku. Zdarzały się zwroty od klientów, bo ktoś coś pomylił przy pakowaniu a potem nikt nie skontrolował. Zdarza się, że właściciel nagle ma pomysł i trzeba już, zaraz to załatwić, potem ta zrobiona rzecz nie jest realizowana dalej, bo zabrakło woli (np. wprowadzenie nowego zioła, które jest załatwiane od dostawców i składane w worach, po czym leży tam kilka miesięcy i nie wiadomo, czy jeszcze się nadaje do użytku). Czasem specjalistom ze swojej dziedziny, którzy liczyli na rozwój, brakuje cierpliwości na użeranie się z nieprzewidywalnymi decyzjami i odchodzą. Dlatego generalnie pracują tam osoby z regionu, które nie chcą jechać dalej po coś lepszego.

06.10.2021 07:51

Wypowiedź całkowicie trafna , zgadzam siebww 100% i aktualna do dziś ????
    Kijanka

09.11.2021 19:57

W pełni zgadzam się z wyrażonym zdaniem.Jest to firma bardzo specyficzna.Wlasciciel jest osobą o dużym sercu , ale z braku czasu i ze zbyt dużego zaufania do kierowników danych działów nie wie co tak naprawdę dzieje się w jego firmie.Czesto Ci kierownicy robią co chcą bez wiedzy właściciela kierując się prywatą nie biorąc pod uwagę dobra firmy.Jest to bardzo niesprawiedliwe i męczące fizycznie jak i psychicznie dla pracownika.Nie dość że musi on wykonać pracę fizyczną to jeszcze urzerac się z kierownikiem , który straszy zwolnieniem....Psychicznie wykańczające.Kolejna kwestia to dość specyficzny sposób podejścia do ludzi którzy naprawdę dobrze , konkretnie i z sercem wykonują swoją pracę są oni traktowani w sposób gorszy bez pochwał bez codziennego ,, dziękuję" które samo w sobie jest bardzo budujące i zachęcające.Ci pracownicy są niedoceniani.PRZYKRE

Kontakt - Dary Natury Sp. z o. o.

Koryciny 73 17-315 Grodzisk

Branża główna: Przetwórstwo owocowo-warzywne

31.07.2021 11:23

Czy w Mirosław Angielczyk Dary Natury występują paczki/bony świąteczne?

06.10.2021 07:46

Niestety nie :/

06.10.2021 07:47

Niestety nie :/

Zostaw merytoryczną opinię o Dary Natury Sp. z o. o.