Zugil

Wieluń - "ZUGiL" S.A.

3. Opinie o pracodawcach Wieluń
  5. Opinie o Zugil S.A.

Opinie o Zugil Wieluń

Nie przegap nowości o Zugil S.A.!

ReviewModeratorIcon
    Robert

30.09.2025 11:01

Jest oferta dla magazyniera a w niej info o rozwoju i szkoleniach. Tutaj też ktoś wcześniej polecał firmę jako dobrą do nauki 😀 jakie szkolenia można przejść, pewnie na wózki widłowe też,co?

Zugil S.A.

03.10.2025 10:38

Tak, oferujemy szkolenia wspierające rozwój w pracy magazyniera – m.in. możliwość zdobycia uprawnień na wózki widłowe, suwnice i inne urządzenia wykorzystywane na co dzień. Zakres szkoleń zależy od działu oraz indywidualnej ścieżki rozwoju zawodowego. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, prosimy o kontakt z Działem Zarządzania Personelem – chętnie udzielimy szczegółowych informacji. Dział Zarządzania Personelem [email protected] / tel.512 422 742

19.06.2025 10:02

Czy są jakieś możliwości podjęcia pracy w dziale programistów /technologów produkcyjnych ? Jako lider grupy, kierownik, team manager ?

Zugil S.A.

04.09.2025 14:39

Dziękujemy za zainteresowanie pracą w naszej firmie. W związku z zapytaniem dotyczącym możliwości podjęcia pracy w dziale programistów lub technologów produkcyjnych, uprzejmie informujemy, że wszelkie kwestie związane z rekrutacją są prowadzone przez Dział Zarządzania Personelem. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z tym działem, gdzie uzyskają Państwo szczegółowe informacje na temat aktualnych ofert pracy oraz ewentualnych możliwości współpracy na stanowiskach kierowniczych. Dział Zarządzania Personelem [email protected] / tel.512 422 742
    Świeżak

07.04.2025 18:15

Witam Chcę podjąć pracę jako spawacz, jestem po kursie ale brak mi doświadczenia i wprawy. Czy jest możliwość przyuczenia wdrożenia itp.? Chce nauczyć się roboty i rozważam pracę w tym zakładzie.
    ReviewModeratorIcon
    Jan

06.06.2025 15:21

A ile się zarabia bez doświadczenia? Wiadomo nie spodziewam się od razu kokosów, ale tak orientacyjnie.
    Zugilmen

10.06.2025 12:10

Wysokość wynagrodzenia zależeć będzie od wieklu czynników. Najlepiej jest się skontaktować z osobami które rekrutują.

22.02.2025 19:27

Ale narzekacie i nadal robicie w Zugilu. Po 6 tyś wypłaty robicie z nadgodzinami i jeszcze nie pasuje. Do Biedronki idźcie lub do Wieltonu tam was docenią.
    Nikt

31.12.2024 10:52

Panowie jaki brak szacunku dla pracownika przecież ta firma od jakiegoś czasu próbuje wmówić światu, że dba o swoich pracowników jak żadna inna na lokalnym rynku. Wystarczy przejrzeć posty zamieszczane na facebookowym profilu no same słodkości, zero merytorycznych, konkretnych treści dot.profilu produkcji. Jak się nie ma o czym pisać to się pisze bzdury. Ale nie można ująć temu Zarządowi piarowskich umiejętności. Cały rok wyciska ludzi jak cytryny za najniższe krajowe ale na koniec roku rzuci kilka stówek, zorganuzuje kolację wigilijną pod publikę z pięknym przemówieniem w jakiej to dobrej kondycji jest firma w obliczu kryzysu no nic tylko ustawiać się w styczniu w kolejkę po podwyżkę. Hipokryzja hipokryzję hipokryzją pogania. W tej firmie by dobrze zarobić i się utrzymać nie trzeba mieć wykształcenia, kompetencji (usunięte przez administratora) Na koniec w pozytywnym akcencie dodam, że nie brakuje w tej firmie dobrych i pomocnych dłoni, które przywracają wiarę w ludzi.

09.05.2023 07:51

Uwaga ,po prawie 30 latach pracy w tym zakładzie, dostałem podwyżkę wynagrodzenia , i uwaga miałem 20.80zl brutto na godzinę , dostałem 0.10zl rozumiecie 10 groszy mi dali podwyżki, 10 groszy za 30 lat pracy ....10 groszy ,te rządy Klicinskiego i Jokela to jakieś nieporozumienie ,to jest hańba powtarzam hańba 10 groszy podwyżki, ludzie wy normami jesteście?? Ukraińcowi kierownicy załatwiają podwyżki po 2/3zl na godzinę, a zugilowcowi wysrali 10 groszy ,gorszego upokorzenia w życiu nie poczułem 10 groszy....z tego co się orientuję duża część załogi dostała po 10 groszy podwyżki....10 groszy brutto kpina, jak myślicie że tym wygraliscie, teraz będziemy pracować tak jak wasze podwyżki, możecie się gapic po kamerach i zastraszac, zero nadgodzin ,zero od siebie nic wam już nie damy , a że pilne bo wysyłka to drogie kierownictwo (usunięte przez administratora)

09.05.2023 10:09

Mam umowę o pracę, cały etat ,jak jest np mniej godzin w miesiącu mam dopłatę do minimalnego wynagrodzenia , większość chłopaków z zakładzie ma tak jak ja, te dobre zarobki to mają Ukraińce 26/30zl na rękę na godzinę, Indonezja/Indie po 26zl na godzinę na rękę i oczywiście pracownicy firm zewnętrznych od 26 do nawet 32zl na rękę na godzinę, a tak jak pisałem na górze większość załogi nawet nie mają z stawki minimum krajowego i prezes musi dopłacać
    A. M.

25.10.2024 18:11

Na dzień dzisiejszy mam 19,80 zł na godzinę.
    Grzegorz

22.10.2024 19:35

Myślę złożyć papiery do kJ. Stawka jaka mnie interesuje to 5500 min netto na początek Czy jest opcja zarobić czy dać sobie spokój??

11.07.2024 13:37

Jak oceniacie rekrutację na stanowisko Ślusarz w firmie Zugil S.A.? Jak przebiegał proces rekrutacyjny?
    Antoni

07.12.2023 14:16

To co teraz będzie z mostostalem chojnice, który zugil kupił za trzydzieści dziewięć milionów polskich złotych?

12.12.2023 13:30

Jak przyjdzie nasza klika z Wielunia to będziecie mieć w Chojnicach jak my w Wieluniu dopłaty do minimalnego wynagrodzenia , brak podwyżek , ogólnie brak wszystkiego ,bo na nic nie będzie pieniędzy 2800 netto na(usunięte przez administratora) za cały miesiąc pracy w ciężkich warunkach hehehe
    Lysy

07.04.2024 16:55

Witam chciałbym przyjąć się do zugilu jako spawacz interesuje mnie tylko na zugil nie jakieś spółki jest możliwe

22.01.2024 21:31

Pracownik Zugilu

23.02.2024 07:07

Dopiero zobaczycie jakie jest kierownictwo w Zugilu. Opinie negatywne jak najbardziej prawdziwe. Już nawet chłopaki z firm zewnętrznych uciekają bo nie opłaca się im robić a co dopiero Nam. Ja już dociągnę do emerytury i koniec (usunięte przez administratora)
    @kika

22.12.2023 16:00

Przychodnia może jest dobra ale żeby odebrać telefon to już oni nie potrafią.
    siech na sali

08.06.2023 15:38

I kolejni ludzie odchodzą . Nikt nie chce znosić głupich i humorów i dziwnych decyzji kierownictwa z Kluczborka. Pieniędzy po wypłacie prawie nie widać. W tych czasach sumiennie i dobrze wykonywać obowiązki w pracy i dostawać za to najniższa krajowa to śmiech na sali. A kierownictwo z Kluczborka nie jeden zakład już " zrestrukturyzowalo" czytaj zniszczyło. I zniszczą też ten zakład póki ich na taczce " odpadów z obory" nie wywieziemy poza granice zakładu. Kicik, JJ i ta mała czarna kudlata jak rozrdra te swoje mordy to słychać je w centrum ogrodniczym obok. Tej małej czarnej to sie aż kudły czesa jak się drze. Najświętszy Panie uchron nas przed taką władza . Jak oni tu przyszli w 2014 to takie liche i chude chloposzki były. Teraz sie tak wyzarly i wyglądają jak zwierzeta chodowlane. Oczywiście oni zarabiają, a my tyramy na nich za grosze. A wielu już na dość wyzysku i zwalniają się i idą do innej lepiej płatnej pracy. Brawo gnojki z Kluczborka. Usadzcie też zakład .
    zwolniony

12.05.2023 13:24

wiecie co w tym jest najsmutniejsze? pracujesz nadgodziny dla zakładu bo trzeba zostać, trzeba przyjść w sobotę i niedzielę do pracy bo trzeba, bo kierownik prosi , mistrz, robisz te nadgodziny i co? wczoraj dostałem pasek od wynagrodzenia, miałem 32 nagodziny , 8 wpisane w nadgodziny , 24 wpisane w premie, ani to się nie liczy do urlopu, ani do L4 ,do niczego, pytasz się kierownika dlaczego tak jest odsyła cie do kadr, w kadrach kadrowa mówi,że kierownik to nalicza.......własny kierownik cię (usunięte przez administratora) na wypłacie // i głupa pali , druga sprawa ponad 20 lat pracy w zakładzie, podwyżka 0.10 groszy na godzinę , magiczne zugilowskie 20.90 brutto , nadgodziny wrzucone w premie i uwaga..........brak dopłaty do minimalnego wynagrodzenia, bo ci kierownik wrzucił nadgodziny w premie//////// , może to jakiś kierownik przeczyta w zugilu , to jest zwykłe okradanie co wy robicie?, już większość zakładu się pogodziła z tym ,że dopisujecie godziny ukraincom, i innym firmom zewnetrznym nadgodziny, listy z godzinami pochowane po całym zakładzie, żeby nie nikt z załogi nie zobaczył komu i co jest dopisywane, pózniej poprawiane w komputerze , ukraince się cieszą , firmy zewnetrzne też a my? my nic nie mamy, dodam jeszcze ,że wypisuje się z związków zawodowych to co oni podpisali,to jest zwykła kpina, przewodniczący zakładowej Solidarnosci powiniem przeprosic 3/4 załogi za te podwyżki od 0.10 groszy na godzine do 0.30 co ty człowieku podpisałeś? Ogólnie to wam powiem tak, nie tylko ja ale już kilku moich kolegów ma napisane wypowiedzenie po tych podwyżkach , w przyszyłym miesiącu będzie w załodze zugilu mniej bo 4 z nas odchodzi, nikt nie będzie nas okradał z dopłat do minimalnego wynagrodzenia i pluł nam w twarz podwyżkami po 10 groszy na godzine.
    sascha

16.04.2023 22:09

ja pracuje w zugil, ja zarabiam dobre pieniadze, ja mam pieniadze dzieki zugil kupilem sobie drugie auto, ja ucze sie polskiego, ja tu zostaje, nie rozumiem negatywnych opinii , czasem pracuje 8 godzin i mi płacą za 12 , bo zostaje i pracuje, normalne zarobki 6000 do 8000 złotych , dobra płaca, boss dopisuje godziny jak sie zostaje , czasem wiecej jest robotaju na 40 minut , a mam dodatkowo za to zapłacone 100 złotych bo mi dopisuje 4 godziny , dobra stawka 26 zł na godzine , ja robie na okrągło , bardzo szanują mnie i innych Ukrainców
    obserwator

09.08.2022 18:27

Zugil ostatnio bardzo sie rozwija. Duzo osob potrzeba i do tego dobrze płaćą.

27.01.2023 23:23

W Zugilu bardzo dbaja o pracowników. Teraz otworzyli stołówkę dla pracowników. Obiady są za symboliczna złótówkę, a śniadania za 50 grodzy.
    Zugil Ozimek

12.04.2023 23:16

Dobrze płacą? 25 lat doświadczenia i 2650 netto ostatnia wypłata, to chyba nie za bardzo? Praca odpowiedzialna i cały czas pod presją, szybciej, więcej, pilne.
    Zapytanie

22.03.2023 00:55

Witam. Mam pytanie do pracowników Zugilu. Jak wspominacie i postrzegacie byłego dyrektora - Roberta Hutnika?
    szczerbaty

14.03.2023 22:01

W zugilu nie ma już kto robić roboty. Błędy kadrowo płacowe których dopóscił się przez wiele lat zarząd z Kluczborka zniszczą ten zakład. Za najniższą krajową płace nikt nie chce tutaj przyjść do pracy. A z pracowników jeśli ktoś ma coś w głowie to szuka sobie lepszej i lepiej płatnej pracy i zwiewa stąd. Pozostali praktycznie już sami pracownicy w wieku przedemerytalnym. Ale i oni wkrótce odejda.... A wraz z nimi cholota z Kluczborka bo nie będą się mieli na kim wieźć, bo nie będzie miał kto na nich robić. A oni za najniższą krajową nie pracują.
    biurowiec

15.02.2023 12:25

czytam komentarz Pana "zugilowca" i Panu napiszę czemu ma Pan dopłatę do minimalnego wynagrodzenia w punktach od 1 do ostatniego. Z racji, że pracowałem w tym zakładzie i pracowałem w biurze a domyślam się, że Pan jest produkcyjnym niech Pan to przeczyta i zrozumie. Zaczniemy od : 1.Dlaczego macie dopłaty do minimalnego wynagrodzenia odpowiedz : -nieudolne związki zawodowe , gość który siedzi na etacie u Prezesa , nic nigdy wam nie wywalczy, oprócz zakrapianych wycieczek za pieniądze składkowe , na które i tak musisz dopłacic mu z własnej kieszeni, nieudolność tego człowieka nie ma moralnego poziomu, on nawet nie może wam zagwarantować w upalne dni wody mineralnej i pijecie z poidełek jak warchlaczki , z czego są śmieszki w biurze na Sieradzkiej (sam byłem świadkiem) -brak zgrania w brygadach , jak byście się postawili i na dzień dwa staneli w proteście , wierzcie, że mielibyście chociaż te minimalne 22.80zł brutto a nie jak teraz 20.80zł , tego prezes K i wiceprezes J najbardziej się obawiają ,że stanie im produkcja, ale w tym już miejscie sami do siebie pretensje -Kadra kierownicza od kierowników po brygadzistów , kierownika nie obchodzą wasze stawki , żadnego z nich a znałem ich wyszystkich , da nich liczy się sztuka bo maja z tego premie, i to nie raz takie jak wasze wypłaty miesieczne, mistrzowie gonieni przez kierowników, to samo to że mało zarabiasz lata mu koło nosa, masz robić za (usunięte przez administratora) , bo tak samo biorą za was premie, i na koniec zostawiłem brygadzistów, poziom tych ludzi jest mentalnie drastyczny, niby z wami robią, a w rozmowach z kierownictwem każdemu z was obrabiają tyłki i godzą się na wszystko, czy sie opłaca wam pracowac nadgodziny czy nie i tak przyjdą i będą pracować , bo jak nie dostanie w łapę od kierasa trochę pieniedzy to dostanie większą premie na pasku i bierze ją każdy z nich , może nie każdy bo z tego co wiem , na h1 i h15 nie dawali dwom brygadzistą kasy , bo za dużo szczekali, reszta potulna byle by kasę dostać. - "kasa" dla etatowych zugilowców.......jest coś takiego jak to, że nauczyliście ich przez lata ,że robiliście i będziecie robić za minimum krajowe, kazdy kierownik, szef profukcji, prezes, wiceprezes wie,że i tak tą robotę zrobicie za minimalną prensje, wasze podania o podwyżke, nawet nie są czytane........na oczy widziałem kilka razy to, nawet to ze dojdzie to do K to i tak on ma to w nosie, bo dając jednemu zaraz posypią sie kolejne podania o podwyżkę , sami macie na to co zasłużyliście. 2. Dlaczego nie szanuje się pracowników Polskich a pracownicy z Ukr zarabiają po 8000zł na ręke -dam ci prosty przykład przyjacielu i to 100 procent prawda , płacili pewnej firmie gdzie ma swoich spawaczy na zuglilu od 50 do 55zł za godzine pracy pracownika , a chyba miał ich ok 50 jak pamietam wiec cos ci policzę i uśrednijmy ze ten pracownik pracował 200godzin w miesiącu i ze płacili za niego 50zł na godzine firmie 200 godzin x 50 = 10 000 zł tak tak to za jednego 10 tysięcy złotych, teraz kolego pomnóż sobie te 10 000 zł x 50 pracowników ile ci wyjdzie? nie 5 00000 zł , tak tak dobrze przeczytałeś 500 tysięcy złotych, pół miliona złotych , dolicz sobie , pracowników z Ukrainy , Indii , Indonezji , nie wiem jak teraz ale wydaje mi się, że w granicach 2 milionów złotych płacą miesiecznie za tych "specjalistow" rocznie ok 25 milionów złotych ci wyjdzie, dolicz sobie wynajem widlaków na rok, dolicz sobie wypłaty dla rodziny S i rady nadzorczej , ogólnie jesteś przykre ale na końcu łańcucha pokarmowego , i nad tobą nawet jest pracownik z malarnii z Ukrainy, wiecej nie chce mi się pisac , bo wy to utrzymujecie i będziecie utrzymywać do końca, życzę wytrwałosci w pracy albo szczerze nowego rozumu i zmienienia miejsca pracy , Pozdrawiam
    Nik

17.02.2023 08:33

No i wreszcie ktoś napisał tak jak jest a nie jakieś bajki o mega zarobkach pracowników. Odkąd pamiętam tam na produkcji zawsze zarabiało się grosze i wszyscy w okolicy dobrze to wiedzą no ale w necie można przecież napisać co się tylko chce papier wszystko przyjmie

14.02.2023 19:26

Po pierwsze , większość załogi zugilu ,czyli pracowników na etacie ma dopłaty do minimalnego wynagrodzenia, prezes zugilu z wiceprezesem ciągle gadają że nie ma pieniędzy na podwyżki dla załogi, bo musieli by zamknąć zakład jak by dali , po drugie, pracownik z Ukrainy jest bardziej szanowany niż rodzimy pracownik, przedział płacowy ukraińskiego pracownika 27/30zl netto na godzinę, Ukraińcy śmieją się z Polaków bo zarabiają ponad 8000zl z nadgodzinami , a Polak? 2700 , jest to przykre i mega niesprawiedliwe, bo robota ta sama ,ciągle patrzenie kierownictwa w kamery ,zastraszania naganami, nawet zwolnieniami jak jak chwilę staniesz pod kamera , prezes K zamiast szanować pracowników to szanuje agencję pracy od których zatrudnia najemnikow, można powiedzieć że to jawne wyprowadzanie pieniędzy z zakładu, skoro taki Ukrainiec zarobi 8000zl na rękę za 280 godzin to ile muszą zapłacić pośrednikowi? Żeby jeszcze ci Ukraińcy pracowali ....wpisani na nadgodziny jak nie spanie po kontach na malarniach, to spanie na obróbce, żeby tylko złapać godziny, jedno jest pewne nigdy nie był i nie będzie w zugilu szanowany polski pracownik. Amen
    obserwator

07.01.2023 14:34

Zugil to najlepsza firma w Wieluniu. Bardzo się rozwijają i dbają o pracowników/

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Zugil?

Kontakt - Zugil S.A.

Sieradzka 56 98-300 Wieluń

NIP:8320003234

Branże: Maszyny i urządzenia

FacebookIconLinkedinIcon
    zezowate szczescie

04.12.2022 18:46

@kandydat a ilu ludzi za te przyzwoite pieniądze przyjęli? Ile osób kandydowało do pracy za te przyzwoite pieniadze? Te przyzwoite pieniądze dla dyrekcji zugilu 3200zł brutto? No może jakaś 100 wiecej. Nikt tutaj nie chce przyjść do pracy . Te same ogłoszenia wiszą kilka miesięcy jak nie lat. Zazwyczaj nowym pracownikom proponuje się większe pieniądze niż zarabiają stali pracownicy. Nowego trzeba czyms zachęcić i złapać. Stary już jest " złapany" i często już nie chce mu się zmieniać więc godzi się na wszystko. A w zugilu jest dużo ludzi przed emerytura i im nie chce się zmieniać pracy. Oni chcą tylko doczekać do emerytury i godzą się na wszystko. Jeśli ktoś jest młody i ma poukładane w głowie to zwiewa stąd do lepszego pracodawcy za większa kasę.Tutaj przyszłości nie ma. Tu wszystko idzie raczej w kierunku upadku. Jakby nie patrzeć "władza pochodząca z Kluczborka" budujesobie przyczułek w Ozimku ( oddział zugilu) kiedy nasz Zugil doprowadza do upadku. A to już w tym roku... No może jeszcze w nastepnym
    zezowate szczesie

30.11.2022 17:07

Premie? Chyba tylko dla kierowników i sitwy z Kluczborka... Kierowników ostatnio nam się zwolniło 4 .Poszli do lepiej płatnej i spokojniejszej pracy. Nadludzie z Kluczborka myśleli że z pracownikow sobie zrobią (usunięte przez administratora) Że postraszą naganami pokrzyczą na ludzi i wszyscy będą potulnie siedzieć , ciężka swoją pracę sumiennie i służebnie wykonywać i najlepiej aby jeszcze nie chcieli pieniędzy za swoją pracę , a ofiarowali je chołocie z Kluczborka. Co by to nadludzie mogli się bawić i ustawić w życiu. Więc ludzie się zwalniają nawet w tak trudnych czasach jakie nastały, a nowy nikt do pracy nie chce przyjść i za grosze pracować . Śmiech na sali. Ja też niedługo odchodzę i inni ze mną też! Będzie się działo... Będzie zabawa :) ps. W zugilu jeszcze chcesz zarobić to musisz robić nadgodziny (jeśli są) kosztem swojego wolnego czasu i zdrowia. Wstyd ...
    kandydat

04.12.2022 07:59

Jeszcze w wakacje szukali sporo ludzi do pracy za przyzwoite pieniądze. Na stronie widzialem ze są inwestycje w nowe centra obróbcze. ięc chyba nie jest tak żle w Zugilu. Chociaz opinia zalezy od punku siedzenia.
    zezowate szczescie

29.11.2022 21:37

W zugilu jest już tak słabo, że jeśli ta firma przetrwa 2023 rok to będzie cud. Ludzie się zwalniaja bo idę do pracy do innych firm za lepsze pieniądze bo tutaj w zugilu zarabia się najnizsza krajowa. Kadra zarządzająca wielcy panowie z Kluczborka myśli że ludzie im za grosze będzie pracować... A tutaj je na już kto robić , a ludzi ciągle się zwalniają i zwalniać będą. Jak Kluczbork jeszcze pokazywał jakimi panami są to teraz siedzą cichutko bo boją się że jak będą fikać to jeszcze parę osób się zwolnić i skończą im się ciepłe posadki. Szanowno "raso nadludzi" już w następnym roku stracicie ciepłe posadki i pójdziecie zbierać grzybki i sprzedawać je orz drodze nns Kluczbork...
    mechanik

04.10.2022 20:19

Teraz mają nas do huty przyłączyć Porażka Ci z huty już łażą i patrzą co na złom da sie przetopić
    ByłyPracownik

18.11.2021 21:47

W zugilu zarabiasz grosze, a za ciężką prace i za wypłatę tutaj nie utrzymasz rodziny. Spychologia to praktyka często i gęsto stosowana. Co więksi zakładowi cwaniaczkowie tak robią aby co cięższe i trudniejsze prace przepchnąć na kogoś innego. Poza tym ogromna grupa nierobów, którzy siedzą nie za wiele robią, a zarabiają ogromne pieniądze. Ten zakład dobry jest dla młodych ludzi zaczynających dopiero pracę bez swoich rodzin (ludzi od razu po szkole) i tylko po to aby poduczyć się trochę zawodu, zdobyć jakieś umiejętności i zwiać do lepszego zakładu z lepszą płacą. Na stronie zugilu mnóstwo ofert pracy, ale nikt tu nie chce przyjść pracować. Na mieście śmiech jeśli ktoś się dowie, że tutaj pracujesz bo jesteś żebrakiem i nędzarzem. Odradzam pracę tutaj. (usunięte przez administratora) Ludzie się zwalniają i szukją łatwiejszej pracy za większe pieniądze. Nie żałuje , że stąd odeszłem. Szkoda tylko że tak późno się zdecydowałem

13.04.2022 08:16

Czy ty naprawdę uważasz że 2400 zł to jest godziwa wypłata? Poważnie?

29.09.2022 17:40

2400zł to w Zugilu tygodniówka jest.

02.03.2022 10:28

Czy w firmie Zugil S.A. są regularne szkolenia pracownicze?
    gość

09.04.2022 16:59

...a jest jeszcze Zugil? Kiedyś (usunięte przez administratora) potężna firma i co zostało? Ruina.
    Michal

23.09.2021 18:08

Witam zamierzam złożyć cv do firmy na jakie pieniądze można liczyć w kontroli ktoś coś podpowie czy to tajemnica?

11.02.2022 11:48

Jeśli zadowoliłby cię niecałe 2400 za cały miesiąc bez nadgodzin to możesz składać Cv :') chyba że może nowym pracownikom teraz dawaja większą stawkę choć wątpię :')
    Grzegorz

02.02.2022 15:05

Polecam, ale tylko do biura. Z tego co wiem, mamy przeważnie dwa razy więcej brutto niż ci na produkcji. Tak gwoli ścisłości, mam średnie wykształcenie, pracuje w dziale technologicznym.
    Zugil biuro

11.02.2022 11:44

Szkoda tylko że nie każdy Zarabia właśnie w tym biurze wiecej niż pracownik na produkcji . Pracuje właśnie w biurze i wychodzi najniższa krajowa , śmiech na sali w innych zakładach to samo stanowisko i 4 tys min na rękę a w zugilu ledwo 2400 przy całym miesiącu pracy a podobno w biurze płacą lepiej :')) ciekawe w którym
    pravownik

28.10.2021 21:34

Chesz pracować za grosze przyjdź do pracy do zugilu. Tutaj zarabia duże pieniądze klika menadżerska z Kluczborka. Już niedługo na sol się nie zarobi. Bo za te (usunięte przez administratora) pieniądze stać mnie tylko na solone kartofle dzień w dzień. Na nic więcej. Jak długo jeszcze wytrzymam bycie takim żebrakiem nieudacznikiem nie wiem.
    Gang

24.11.2021 00:09

Z bo to tak łątwo zmioenic prace

12.12.2021 14:01

Nie zmieni bo to są tacy nieudacznicy życiowi którzy jedyne co potrafią to wylewać gorzkie żale w necie nic poza tym.

21.10.2021 20:53

Nie polecam tego zakładu. Trzymać się z dala. Nit tu nie chce przyjsc pracować za groszsę 0 rozwoju, 0 awansu 0 pieniędzy. wypłaty w okolicach najniższej krajowej. śmiech Zakład podupada. Czy chcesz związać się z zakładem, który za pare lat przestanie istnieć? Dlaczego podupada tłumaczy ostatnie zdanie tej wypowiedzi. wyzysk za grosze, zarabia tylko kadra zarządzająca ( pochodza z kluczborka -> to są niemcy. A co Polak może od niemca dostać?) pracujesz za grosze prawie jak (usunięte przez administratora) i jesteś traktowany jak (usunięte przez administratora) Kadra zarządzająca to zbiorowisko nieuków, jedyne co im wchodzi to krzyk na pracowników. Skoro nie posiada się dobrego wykształcenia i wiedzy to trzeba ukrywać to krzykiem. chcesz zostać (usunięte przez administratora) dla rasy panów możesz iść tam pracować Ludzie uciekaja z tego zakladu. Ludzie mają dużo roboty, którą wykonują za niewielkie pieniądze. Na ich miejsce nie przyjmują nowych pracowników. Rozkładaja prace tych co uciekli na tych którzy jeszcze zostali. Przychodzą to co chwile coraz nowsi pracownicy na stanowiska kierownicze -> oczywiście z kluczborka, aby doić ten zakład całymi garścami kadra zarządzająca ma się za nie wiadomo kogo. czuja się ju ż jak bogowie w tym zakładzie, w którym mogą sobie na wszystko pozwolić. Odradzam.
    Kuba ukrainec

21.03.2021 11:35

Witam panowie 18.03.21 bulem na probkah Propozicija od posrednika 2800brutto umowa zlecenija i 25zl/h na czarno. Jakis wstud hispanskij
    Ja nieznaju

24.03.2021 13:51

A na zadupiu u siebie ile zarobisz?

17.09.2021 10:23

Poproszę o kontakt do tego pośrednika
    Spawacz

01.02.2020 20:52

W Zugilu pracuje się bardzo dobrze 5000 netto wychodzi się przy 200h

22.06.2021 09:08

Czy można prosić numer kontaktowy do Zugilu sprawa dość delikatną związana z Prokuraturą. Z góry dziękuję Niestety numery w internecie nie odpowiadają.

02.09.2021 07:57

A ile płacą na ukrainie?
    Luki

08.07.2019 20:56

Witam.są przyjecia spawaczy
    Spaw

11.09.2019 17:31

Dziekuje Luki za rzeczowa odpowiedz. W obecnej firmie mamy podobne stawki, wiec trzeba szukac dalej.Pozdrawiam
    $

24.03.2021 13:54

Jak można spawać za takie pieniądze? Z kąd wy się urwaliście?
    Jaaaa

21.04.2020 17:57

No i jest u was ten wirus czy nie ma???
    Wariat

22.04.2020 12:43

Jest
    Technolog

18.03.2020 13:21

Na jakie zarobki może liczyć Technolog licząc Wieluński standard ?
    Wieluń

24.11.2019 13:18

Nie polecam tego zakładu. Tam pracownicy mają się Bóg wie za kogo piszę tu o „zugilowcach” oczywiście nie wszyscy. Firmy zewnętrzne traktują jak (usunięte przez administratora). Co niektórzy brygadziści uważają się za Panów w tym zakładzie. A mjstrowie to szkoda pisać. Nie ma co tam pracować.

19.09.2019 19:13

Jaki jest system premii uznaniowych w firmie Zugil S.A.?
    Hardworker

15.11.2019 20:56

Żartujesz ?
    Spaw

02.08.2019 10:20

Witam.Mam pytanie ile u was zarabiaja slusarze, a ile spawacze. W obecnej firmie nie mamy az takich rozbieznosci, ale istnieja
    ex

29.07.2019 09:41

(usunięte przez administratora) chaos i (usunięte przez administratora) a na stanowiskach kierowniczych rzeczywiście nie ma dużej rotacji, bo tylko oni (Kluczbork) mają dobre pensje, a pracownicy szeregowi z Wielunia tyrają na nich z psie pieniądze.
    Kiero

11.12.2018 18:49

Na jakiej zasadzie powołuje się kierowników w Firmie? Rekrutacja wewnętrzną? Nie pojawiają się ogłoszenia na stanowiska kierownicze
    Zugil

17.12.2018 09:22

Witam, Rekrutacja w naszej firmie zawsze jest otwarta i dostępna dla wszystkich. Jeżeli nie pojawiają się ogłoszenia na funkcje kierownicze to zwyczajnie nie poszukujemy na tą chwilę. Wszystkie oferty pracy publikujemy na naszej stronie www.zugil.com.pl w zakładce kariera. Zapraszam do przejrzenia :). Rzeczywiście nie mamy dużej rotacji na stanowiskach kierowniczych. W razie pytań polecamy się do kontaktu. Pozdrawiamy, ZUGIL S.A.

Zostaw merytoryczną opinię o Zugil S.A.