Magda12.01.2026 09:53
Firma Bakar to kompleta porażka pod względem kontaktu i rzetelności. Podczas wyceny i oględzin pod montaż drzwi wszystko było przedstawiane w samych superlatywach i bez problemów. Rzeczywistość okazałą się zupełnie inna. Zamówione drzwi miały być wykonanie 6-8 tygodni niestety czekałam 3 miesiące. Kontakt z Firmą praktycznie nieistniejący. Jak już udało mi się dodzwonić to wielokrotne obietnice " sprawdzenia sprawy " czy informacji zwrotnej - nigdy nie spełnione. Niemal codziennie dzwoniłam i przypominałam się i dopominałam o jakiekolwiek informacje, bo firma mimo obietnic nie kontaktowała się wcale. Brak szacunku do klienta, chaos organizacyjny i całkowity brak profesjonalizmu. W umowie brak wpisu terminu realizacji, wszystko ustalone jest ustnie, co jest dużym błędem (tłumaczą się że czekają na drzwi od producenta i też nie znają czasu realizacji) ale przecież tak można czekać i pół roku !!!!! Czytajcie Umowy i domagać się wpisu czasu realizacji. Jeżeli cenicie sobie swój czas i nerwy omijajcie tę firmę szerokim łukiem. Bo to chodzi żeby złapać klienta a potem już jakoś będzie.