Diabełek 14.07.2025 22:46
Ostrzegam przed firmą "DVS AGENCJA ARTYSTYCZNA Andrzej Zegarski"!!!! ( Firma z Grójca a wystawia ogłoszenia o pracę na Lubartów)
NIP: 7971013546
Ma 3 w miarę "nowe" Premium Range T i 4 stare premiumki max 2012/2013 rok (jedna jeszcze w manualu)
Podczas uzupełniania dokumentów jest napisana że wypłata do ostatniego dnia miesiąca, a jeśli dzwonisz ostatniego dnia miesiąca to twierdzi że płaci 10/15 dnia kolejnego miesiąca.
Jeśli ktoś potrzebuje jakieś zaświadczenie czy co kolwiek z biura to wiecznie nie ma księgowej. (Wszystko jest załatwiane przez "właściciela firmy")
Pytałem się o norme spalania na początku to nic nie powiedział a przyszło (dziś do wypłaty) to chu... Odtrącił 1200 zł bo stwierdził że było 200 litrów przepalu.
I co najważniejsze jeśli chcesz odejść za porozumieniem stron dziad twierdzi że za krótko pracujesz i się tak nie da. (Pierwsza umowa odrazu na czas nieokreślony)
I standardowo jeśli przyjedziesz spóźniony na rozładunek to jest twoja winna. Oczywiście w ciągu dnia jest z kilkaset telefonów od właściciela czy np: "załadował Pan/Pani", "jak idzie na załadunku/rozładunku", "proszę ich pospieszyć". Ostatnia sytuacja w piątek zjechałem na parking i powiedział że załadunek w piątek lub w poniedziałek rano ale to zależy od demnie jak się dogadam. O 12 zgłosiłem pauzę do 5 rano w poniedziałek a chu.... Dzwonił po 3 h że o 16/17 załadunek a jak nie postawiłem auta to po 18 dzwonił z pretensjami że każdy rządzi jego firma itp. (oczywiście dzwoniłem na magazyn do firmy czy trzeba zabierać towar w piątek czy np może być w sobotę rano to mówili że nie ma problemu). Przy każdym tankowaniu auta jest przy kierowcy i każe lać aż się będzie wylewało i na koniec plomby zakłada plastikowe na zbiorniki.