Diablo Włodek23.07.2024 15:28
(usunięte przez administratora) spore zamówienia, wysokie zyski, brak inwestycji w park maszynowy,(usunięte przez administratora) (współwłaściciel) agresywny, nieprzyjemny, bez wiedzy - moja przygoda z firmą rozpoczęła się w 2015 roku, przepracowałem 2 lata (w obróbce metali pracuje od 2003 roku) prosiłem się pół roku o zmianę sprzętu (chodziło o stara maszynę jeszcze z lat 30 tych) która to 1) nie trzymała się wymiarów 2) była nie ergonomiczna (usunięte przez administratora) często przy pracy na droższych materiałów sama z siebie niszczyła materiał i ja za to dostawałem bure, jeśli chodzi o wynagrodzenia to są najniższe jakie mogą być, jeśli chodzi o elementarz typu ciuchy robocze, rękawice - wiecznie problem, (usunięte przez administratora) firma swego czasu (teraz nie wiem czy tak jest ale za moich czasów taka praktyka była normą) czyli ucinanie pensji za dni wolne (planowe czy chorobowe) - praca tylko i wyłącznie dla osób bez perspektyw, bez ambicji(usunięte przez administratora) przed grillem taki młody frezzer dostał godzinny (usunięte przez administratora)po czym za jakieś 15 minut szef wygłosił expose że u nich w firmie najważniejsza jest rodzinna atmosfera(usunięte przez administratora) Niezbyt ciekawe doświadczenie bo pracownicy też tacy jak w każdym takim (usunięte przez administratora)- każdy mówi że kierownik to i tamto a za dodatkowe 20 złotych sprzedadzą własną matkę :P nie polecam, w regionie jest wiele, wiele firm z lepszym podejściem ale nie podam nazw żeby nie było że "konkurencja" pozdrawiam majstrów starej szkoły ;)