Trzyma auto miesiącami, po odebraniu ogólnie tragedia. Po powrocie do domu, okazuje się że nie są skręcone śruby łączące najazd do ramy. Skrecilem sam. Najazd skrzypi podczas jazdy pomimo ze już wszystko dokrecilem. Zostawione przeze mnie części na busie zginęły... Wlasciciel miał sprawdzić i oddzwonić. Zero kontaktu. Faktury nie otrzymałem. Cena przy odbiorze była wyższa niż ta która była dogadana. Człowiek cały czas ściemnia gdy się do niego dzwoni. Poznałem już 3 osoby które robiły u niego zabudowę, Każdy miał ten sam problem, Opinia o tym człowieku niesie się w obrębie 300km.
Zawsze ma jakąś wymowke. Nie pisze aby kogoś zniechęcić. Osobiście już żadnej zabudowy tam nie zrobię. Innym również nie polecam. Zwykły klamczuch.
O jego kłamstwach i historiach można było by napisać książkę.
Pewien jestem że dużo ludzi miało z nim problemy. Lokalnie ludzie się śmieją.
Mało tego, będąc 200km od domu podchodzi do mnie laweciarz, pyta gdzie robiłem zabudowę czy nie w Siedlcach, mówię tak, pyta czy u Pana Jacka. Zdziwiony byłem, mówię że tak. Rozpoznał po wykonaniu, ponieważ sam robił tam. I dużo ciekawych rzeczy opowiedział o nim.
Najazdy zrobione u Pana Jacka tylko ładnie wyglądają na zdjęciach. Ogólnie nie polecam.