Witam
Na dniach mam wyjechać do Holandii z tej firmy na produkcję drobiu i po opiniach jestem strasznie zmieszany czy wiecie coś więcej? Pracowaliśmy przy drobiu ?
Veritas
05.06.2025 17:21
Asystent AI
Jest otwarta rekrutacja na stanowisko Młodszego specjalisty ds. rekrutacji, gdzie miesięczne wynagrodzenie to od 4600 do 4880 PLN brutto na umowie zlecenie. Główne wymaganie to samodzielność i proaktywne podejście, natomiast nie jest wymagane żadne doświadczenie. Z plusów, firma zapewnia możliwość przejścia po pewnym czasie na umowę o pracę.
Jak oceniacie te oczekiwania wobec oferowanych zarobków – czy firma stawia za dużo warunków jak na taką umowę i stawkę?
Fajnie, że dają elastyczne godziny pracy. Czy to oznacza, że nie ma żadnych ram czasowych, kiedy osoba ma pracować? Pytam w kontekście pracy jako Rekruter. Czy jest totalna dowolność z tymi elastycznymi godzinami?
Kajko
18.09.2023 00:34
Teoretycznie, ale jak nie pracujesz od 9-17 codziennie to nic nie zarobisz , żeby dobrze zarobić musisz pracować dłużej,w soboty też a po godzinach być pod telefonem non stop. Ciężko się wdrożyć w tą pracę, niejasne szkolenia i osoby z biura robiące ci pod górkę bo akurat mają zły humorek. Totalna porażka, Olga od (usunięte przez administratora) , zarozumiała , wielką menagerka co nawet sprzątać nie potrafi nie mówiąc o tym że sama nie zrekrutowala by 3 osób na miesiąc,a tu na kurczaki anda niedouczonych rekruterow zachęca ciemną masę bez języka angielskiego do pracy za 300e chociaż obiecują minimum 380-460
Najbardziej mnie śmiesza rekrutorzy , jakże wyniośli , co bite 5 lat jak tam pracują, tydzień w tydzień klepią ta sama regułkę o pracy na chłodni, rozwój zawodowy mniej ambitny niż rolka toaletowego papieru. Nigdy w żadnej formie nie widziałam takiej atmosfery, sztuczne z góry patrzące niby uprzejmości, żadnych zasad, żadnego poszanowania dla innych. Przemiał rekruterow to jest założenie szefa Romualda , przyjdzie nowy, wyśle fartem 3 osoby do pracy na miesiąc, rekruter nie zarobi bo nie osiągnie progu, ale u szefa kilka euro wpadnie i tak 20 nowy h rekruterow tygodniowo się przewija, 1 zostanie na tydzień , inny na 2 miesiące, a na 300 może 1 zaczepi się na dłużej.
Następny temat kandydaci do pracy w Holandii , niedoinformowany, niewyszkolony dobrze rekruter , wmówi kandydatowi wszystko lub przekręci informacje żeby tylko skłonić człowieka do wyjazdu i zarobić na nim 150 zł, nie patrząc na to jakie ta osoba na potrzeby , gdzie najlepiej mu będzie. 80 procent osób wysłanych do pracy przez to biuro nie przepracowuje dłużej niż 2 tygodnie, tracąc przy tym czas, pieniądze i nerwy, bo miało być tak pięknie a finalnie trafili na śmierdząca fabrykę z milionem skrzynek pełnych zdechłego drobiu. Nie polecam nikomu, mi też odradzali wspolprace z tym biurem
Kajko
18.11.2023 14:25
Próg jest niski, musi zarobić minimum 500zl czyli wysłać 5 osób do pracy. Mało , ale dla wielu osób , które zaczynają tam pracę to dużo, ponieważ nie są odpowiednio wyszkolone, sami "menagerowie" też robią im pod górkę nie akceptując kandydatów. W efekcie 90% rekruterow rezygnuje po miesiącu, nie zarabiając nic, a jeżeli w tym czasie udało im się wysłać 1 lub 2 pracowników to zapłata za nich zostaje w biurze
08.01.2023 11:02
Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Specjalista Ds. Rekrutacji w Roland Vollmuller Holandiajobs?
zzz
10.02.2023 14:39
Żadnego nie musisz mieć, zatrudniają jak leci i czy im się spodobasz
28.05.2023 12:43
No nic nie wymagają. Pytają czy znasz język angielski by sprawdzić czy kandydat go potrafi. Patrzą czy masz internet i czy będziesz dla nich pracował za friko i czy nie będziesz problemów robił. Patrzą na to, czy nie będziesz się za bardzo wychylał i podważał zdań szefa, albo czy nie będziesz mial swojego zdania na temat funkcjonowana firmy. Inaczej polecisz, zwolnią Cię i tyle ????
Ile etapów? Rozmowa z rekruterem i jak zatwierdzi to kolejna osoba to wysyłają ci na maila "umowe". Tak zwana umowa wewnetrzna, która jest zwykła umowa na czarno. Zarobki to zarobisz jak wyślesz kogoś do pracy. Jak za nic ci nie obetna to dostaniesz około 150 zł. Tylko z ofert pracy jest z 20, a rekruterow 100. Jak nie masz znajomości z biurem i nie będziesz im liza pośladków to nic nie zarobisz.
05.11.2022 13:24
Personel nie potrafi dobrze przedstawić oferty. Zapomina o podstawowych informacjach, a w momencie zapytania o nie, odpowiada pretensjonalnie. Osoba z którą rozmawiałem zachowywała się jakby pracowała tam za karę. Na koniec gdy podziękowałem za ofertę, zostałem natychmiast rozłączony bez jakiegokolwiek "dziękuję" czy "do widzenia".
23.06.2022 14:28
Polecam serdecznie.
Karolina
30.11.2020 17:41
Nawet najgorszemu wrogowi bym nie poleciła tej firmy. (usunięte przez administratora) mamią atrakcyjną ofertą zarobków 330-350 Euro na tydzień (po odjęciu wszystkich kosztów, ubezpieczenia i mieszkania) i zakwaterowanie w domu 6-osobowym, a na miejscu okazuje się że ten 6-osobowy dom to w rzeczywistości wydzielona część mieszkalną dla 20 osób w budynku… FERMY DROBIU! (usunięte przez administratora)Polecam obejrzeć zdjęcia, które dodałam w opinii w Google o tej firmie, a także poczytać komentarze.
Tam gdzie wysyłają, obiecując atrakcyjne zarobki, pracy wcale nie ma - ludzie pracują po 1-3 dni w tygodniu, są wściekli, bez pieniędzy i rozpaczliwie szukają innych ofert pracy. A(usunięte przez administratora) właściciel agencji, jest tak bezczelny, że wszystkich opiniujących negatywnie atakuje - wiadomo, najlepszą obroną jest atak. Zresztą widać po jego odpowiedziach na opinie, że ta osoba nigdy nie weźmie odpowiedzialności za swoje czyny i spróbuje obarczyć winą osobę poszkodowaną przez jego, pożal się Boże, działalność.
NIGDY NIE WYJEŻDŻAJCIE Z TĄ AGENCJĄ.
Ala
20.01.2022 18:19
Nie zgadzam się z tym, żeby zarabiać trzeba pracować;)
Nowy ja
08.02.2022 18:54
Cześć mam pytanko potrzebowałbym jakiś kontakt do tego pośrednika jesteś wstanie pomoc wielką prośbą i jeszcze jedno czy przed wyjazdem kontaktowała się pani z jakimś Łukaszem
Labek
15.04.2020 18:07
Pracowałem z Panem Rolandem i mogę odradzic z czystym sumieniem. Pan Roland nie dba o pracowników, liczy się tylko objętość jego portfela, składa obietnice bez pokrycia. Zrekrutowalem 4 osoby do pracy w szklarni i mię zobaczyłem z tego ani grosza, gdyż były to moje pierwsze zawarte umowy i pan Rolland uznał, że on bardziej zasługuje na premię. Gdzie jedyna jego pomocą było stwierdzenie, że zrobiłam wszystko dobrze. (usunięte przez administratora). I dziwnie szybko się ulatnial z biura. Jeszcze raz odradzam
Julia
20.01.2022 18:20
Ale masz w umowie że min.5 osób w miesiącu bo inaczej wstrzymują ci wypłatę....
Kej
17.07.2019 15:08
Okropny pracodawca i (usunięte przez administratora) jeśli chodzi o pracę rekrutera- zachowanie poniżej krytyki- uważaj na umowę, jeśli w ogóle kiedykolwiek mimo tej opinii zechcesz ją podpisać... Wilk w owczej skórze.
justa
27.01.2020 11:00
witam można uzyskać więcej informacji dlaczego
10.01.2020 14:12
Możesz napisać coś więcej ?
Zostaw merytoryczną opinię o Roland Vollmuller HolandiaJobs