Małgorzata11.06.2018 19:52
Małgorzata, 11 czerwca 2018
Bardzo chętnie podzielę się doświadczeniem zdobytym podczas współpracy z WI-BUD Adam Wiśniewski - wrzesień 2017-pan zapisuje nas na wiosnę 2018 na ocieplenie budynku - luty 2018 wielokrotne próby kontaktu z panem w celu przypomnienia się-bez odzewu -koniec lutego 2018 kontakt telefoniczny-sukces pan odebrał-tak, pamięta, tak, będzie ocieplał, tak za 15 minut oddzwoni z podaniem terminu-kontakt się urywa -początek maja 2018- wielokrotne próby nawiązania kontaktu z panem-za którymś razem udaje się-pan podaje konkretny dzień rozpoczęcia prac i obiecuje przyjechać na oględziny budynku i podanie wstępnego kosztorysu-kontakt się urywa - początek czerwca 2018, tydzień przed planowanym terminem rozpoczęcia prac-wielokrotne próby kontaktu, wreszcie sukces- odbiera połączenie- umawia się że będzie w tym dniu-nie dociera, nie oddzwania - czerwiec 2018-trzy dni przed planowanym rozpoczęciem prac, po kilku próbach połączenia pan oddzwania- deklaruje na 100% przyjazd w tym dniu- nie dociera, nie odzywa się, - czerwiec 2018- dzień planowanego rozpoczęcia prac- zero kontaktu, zero wyjaśnień - czerwiec 2018- środek sezonu budowlanego, brak wolnych ekip, czeka nas kolejna zima w nieocieplonym budynki Wniosek: może i dobrze dla nas się skończyło, bo gdyby ten"fachowiec" miał tak wykonać powierzoną mu pracę jak się do tego zabierał to z pewnością rezultat byłby taki jaki jest czyli nie ocieplony budynek