Moje doświadczenie w firmie Kos Volodymyr Bedrytskyy jest niestety bardzo negatywne. Firma, zamiast tworzyć środowisko pracy oparte na szacunku i współpracy, wydaje się być podzielona na "elitę" – niewielką grupę osób, które traktują resztę pracowników z wyraźną wyższością. Taka postawa przełożonych prowadzi do poczucia, że zatrudnieni są „podludźmi”, których głos i potrzeby nie mają znaczenia .(usunięte przez administratora) Atmosfera p(usunięte przez administratora) donosicielstwa. Nie polecam , nie polecam tego pracodawcy nikomu, kto szuka stabilnego zatrudnienia w przyjaznym i wspierającym środowisku pracy.
Rzetelny komentator
23.04.2026 13:04
Trudno traktować ten wpis poważnie, ponieważ zawiera informacje, które po prostu nie są zgodne z rzeczywistością. W firmie nie ma osoby pełniącej funkcję brygadzistki z UK, o której mowa, co już podważa wiarygodność całej wypowiedzi.
Dodatkowo pojawiają się bardzo poważne zarzuty, jak stalking czy prześladowanie, które są rzucane bez żadnych konkretnych przykładów czy dowodów. Takie określenia nie powinny być używane w sposób lekkomyślny.
Zwraca też uwagę fakt, że w tym samym czasie pojawiły się bardzo podobne opinie, co może sugerować działanie nieprzypadkowe.
Jako osoba znająca realia tej firmy mogę stanowczo powiedzieć, że opisana sytuacja nie ma miejsca. Szkoda, że anonimowe i niezweryfikowane wpisy mogą wpływać na postrzeganie rzetelnych pracodawców.
Zostaw merytoryczną opinię o Kos Volodymyr Bedrytskyy