Co wyróżnia Sebri Professional na tle konkurencji, to nie tylko profesjonalizm, ale również dbałość o szczegóły i terminowość. Nigdy nie musiałem się martwić o jakość wykonania prac ani o to, że coś zostanie pominięte. To firma, która naprawdę zna się na rzeczy i oferuje usługi na najwyższym poziomie.
Lubie tutaj pracować, mamy dobre warunki i praca jest przyjemna
Mieliśmy problem z elewacją w naszym biurze, która była nie tylko brudna, ale też miejscami uszkodzona i bardzo delikatna. Firma Sebri Professional zastosowała niskociśnieniowe mycie, co było idealnym rozwiązaniem. Zastosowali delikatne środki chemiczne, które skutecznie usunęły zabrudzenia bez uszkodzenia powierzchni. Elewacja wygląda teraz jak nowa.
Dla mnie wszystko jest GIT. Mamy fajne zespoły i pracują tutaj naprawdę wporzo ludzie. Kasa zawsze na czas i stawki też są zadowalające.
To firma, która naprawdę wie, jak zadowolić swoich klientów. Ich podejście do pracy jest godne podziwu.
spoko pracowdawca, ja tam nie narzekam. pan Sebastian to równy gość!
Praca jest dynamiczna, nie ma nudy ale nie ma też większych stresów. Po prostu przychodzisz, robisz co masz zlecone i tyle :)
Sprzątali nam powierzchnię biurową i bardzo sprawnie im to poszło. Co ważne to dało się dogadac termin taki, kiedy już nie ma nikogo w biurze - na tym nam własnie bardzo zależało.
6.000 PLN brutto dla operatora ciągnika i maszyn rolniczych! Powiedzcie mi jedno, czy naprawdę to będzie stabilna praca, bo o ile jeszcze teraz jest czas dyżurów w zimowym utrzymaniu, to czy wiosną nie okaże się, że jednak operator niepotrzebny? Czy na sto procent praca cały rok będzie?
Witam, praca jest cały rok zapewniamy ciągłość zatrudnienia, Cv proszę na k.zmuda@sebri.pl chętnie odpowiem na każde pytanie Pozdrawiam
pracuje tutaj od niedawna i jest ok, jest normalnie
Wyróżniają się jakością na tle konkurencji. I mają szybkie terminy realizacji.
Korzystałem z ich usług i muszę przyznać, że efekty przerosły moje oczekiwania. Profesjonalizm, skuteczność i staranność!
Nie no, spoko jest praca. Ja tam sie ciesze że jest stabilnie i normalnie.
Jako klientka Sebri Professional korzystająca z usług czyszczenia elewacji jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Zawsze :)
Firma dba o zadowolenie klienta, nawet gdy pojawią się drobne trudności z dogadaniem terminu.
Sebri Professional to dla mnie nie tylko firma sprzątająca, ale prawdziwy partner w utrzymaniu porządku w naszym biurze. Brawo!
Pracuję tutaj od niedawna, ale to co mogę napisać to że mamy bardzo fajną ekipę. Naprawdę ludzie tutaj są świetni :-)
dobra praca, stabilna, z wypłatną na czas, nie ma na co narzekać
Usuwali ostatnio graffiti u nas na bloku. Nie ma teraz po nim nawet najmniejszego śladu. Spisali się na medal :)
Warunki pracy są jasne, wypłata zawsze na czas, w zasadzie nie ma jakiś stresów w pracy. Stabilne miejsce zatrudnienia.
Jak się pracuje w Sebri Sebastian Żmuda?
Zobacz opinie na temat firmy Sebri Sebastian Żmuda tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sebri Sebastian Żmuda?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 16, z czego 16 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!