Moje doświadczenia związane ze współpracą z Piotrem Piegdoniem były zdecydowanie poniżej oczekiwań.
Komunikacja okazała się mało przejrzysta, a ustalenia często się zmieniały, co utrudniało realizację projektu. Miałem poczucie braku konsekwencji i profesjonalizmu, szczególnie w kwestiach organizacyjnych oraz dotrzymywania terminów.
W rezultacie współpraca była dla mnie frustrująca i niesatysfakcjonująca. Na podstawie mojego doświadczenia nie zdecydowałbym się na nią ponownie i zalecam ostrożność osobom, które rozważają podobny krok.
Bardzo dobre wrażenie p. Piotr robi przy pierwszym kontakcie. Z czasem niestety jest coraz gorzej. Na końcu okazuje się, że wszystko od początku było fikcją, stworzoną tylko po to, aby naciąć klienta.
Bardzo nierzetelny, niesumienny(usunięte przez administratora)Zdecydowanie nie polecam i radzę każdemu uważać!
terjanik
17.02.2021 20:41
Ostrzegam przed tym facetem.Swoich klientów robi nieźlie w bambuko.Jest niezłym mataczem.Ma na swoim koncie sporo zarejestrowanych spółek (usunięte przez administratora)