OD wielu lat kupujemy projekty z Pracowni Domplan i adaptujemy je dla naszych klientów. Zawsze pełen profesjonalizm, polecamy!
dobre projekty, dobra pracownia, ładne domki , polecam :)
Wszystko w porządku projekt czytelny i dobrze zwymiarowany bez niespodzianek na budowie a efektem jest nasz piękny dom rodzinny :) Mogę polecić.

Pozwolenie na budowę i budowa domu bez problemów, projekt bez wad, same plusy, mieszkamy od 2 lat i jesteśmy szczęśliwi :) , polecam!
Co wiecie odnośnie przedsiębiorstwa Paweł Cogiel Pracownia Projektowa Domplan w mieście Wrocław, bo nadal nie widzimy informacji od użytkowników?
Kupiliśmy projekt domu z serii Noelia Bis z pracowni Domplan. Projekt na najwyższym poziomie bez wad. Żadnych problemów z uzyskaniem pozwolenia na budowę i praktycznie brak problemów przy budowie. Polecam serdecznie z czystym sumieniem.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu z serii Noelia Bis z pracowni Domplan. Nie zamieniłabym go na żaden inny projekt :)
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam z czystym sumieniem.
Polecam serdecznie. Projekty są szczegółowo opracowane, wszystko dobrze opisane, kontakt z pracownią bardzo dobry choć przy tak szczegółowo opracowanej dokumentacji nie ma po co się kontaktować :) My wprowadziliśmy drobne zmiany do projektu, podniesienie ścianki kolankowej i drobne modyfikacje otworów, do projeku była dołączona odpowiednia zgodna na tego typu zmiany, także bez problemu. Wykonawca stropu mówił że bardzo pomocny jest rysunek stropu w aksonometrii, rozstaw belek stropowych, żeber i temu podobnych elementów obrazowo pokazane. Projekt jest funkcjonalny domek wyszedł bardzo ładny , dobrze przemyślany układ wnętrz. Polecam i rekomenduje :)
Wybudowaliśmy dom na podstawie projekty pracowni Domplan. Wybraliśmy projekt z serii Lisandra. Projekt spełnił nasze oczekiwania i jesteśmy zadowoleni z efektu. Pozwolenie na budowę nie było problemem przy tak szczegółowo opracowanym projekcie. W czasie budowy nie było problemu jak wykonać zbrojenie, zmontować więźbę itd. bardzo pomagają szczegółowe rysunki konstrukcji i architektury, np. na rysunkach konstrukcji są pokazane aksonometrie w 3D najważniejszych elementów, bardzo to ułatwia zrozumienie projektu. Wszystko jest bardzo dobrze zwymiarowane i opisane. Nie wprowadzaliśmy istotnych zmian uznając, że projekt pasuje nam tak, jak został zaprojektowany. Nie pomyliliśmy się. Jesteśmy zadowoleni z efektu czyli naszego domu. Polecam pracownię Domplan i ich projekty.
Polecam pracownię w 100%. Zakupiłem projekt Marsala w odbiciu lustrzanym, wprowadziłem kilka swoich adaptacji na co bez problemu otrzymałem od Domplan pisemną zgodę. Projekt funkcjonalny, dobrze przemyślany ze szczegółowo wyszczególnioną listą materiałową (stolarka okienna, stal). Jestem już po etapie murarskim - problemów natury projektowej nie było żadnych. Pozdrawiam.
Polecam pracownię Domplan. Zakupiliśmy u nich projekt. Wprowadziliśmy kilka zmian, dają na każdą zmianę zgodę bez problemu. Na ich stronie znaleźliśmy wiele inspiracji do elewacji.
Bardzo dobra Pracownia. Polecam Domplan z pełną odpowiedzialnością. Kupiłem projekt Karmelita Gold 2M w lustrzanym odbiciu. Dokumentacja projektowa opracowana bardzo szczegółowo, na poziomie dobrego projektu wykonawczego. Zero problemów z uzyskaniem (po adaptacji ) pozwolenia na budowę i brak problemów na budowie. Wszystko szczegółowo opisane i zwymiarowane, pełne i szczegółowe zestawienia drewna na więźbę, stali zbrojeniowej i stolarki (okna, drzwi) z uwzględnieniem wymaganych aktualnych i obowiązujących w przyszłości parametrów. Dokumentacja na najwyższym poziomie, budynek ładny i przede wszystkim bardzo funkcjonalny. Polecam Domplan jako solidnego autora projektów domów, pozdrawiam.
Nie polecam gotowych projektów z tej pracowni, błąd na błędzie w projekcie, a jak się zadzwoni z pytaniem odnośnie tych błędów, to wielce zdziwieni ze nikt " takich problemów z tym nie ma i każdy robi po swojemu". Sam konstruktor twierdzi, że pan Paweł mocno przewymiaruje konstrukcje i prawie połowę więcej zbrojenia dokłada, a na domiar złego, zbrojenie w ogóle nie jest wpasowane w element - wymiary, otulenie itd. nie pasuje. Po co komu taki projekt, skoro wszystko i tak trzeba "po swojemu" robić Moje sugestie dla Paweł Cogiel Pracownia Projektowa Domplan: usuwać na bieżąco zgłaszane przez inwestorów błędy i rzetelniejsze wykonywanie projektów