@19.03.2024 10:21
Chciałam podzielić się swoją opinią z Tymi wszystkimi, którzy potrzebują pomocy prawnej.
Otóż trafiłam do kancelarii Pana Mateusza Tuńskiego z polecenia. Co z czasem okazało się najlepszym wyborem mojego życia.
Dzięki pomocy P Mecenasa wygrałam sprawę rozwodową z orzekaniem o winie i alimentami od ex męża. Jako prawnik jest osobą bardzo konkretną, ambitną, sumienna,dociekliwą,zawsze przygotowany, a na sali sądowej wykorzystuje swoje doświadczenie zawodowe..
Jest niezawodny, pokazuje swojego "pazura". Nie negocjuje. Potrafi przewidzieć posunięcia strony przeciwnej. Dba o interesy swojego klienta. Dzięki zdobytemu doświadczeniu Pana Mecenasa wygrałam sprawę na I rozprawie.
Jestem bardzo szczęśliwa. Z Panem Mateuszem zawsze jest kontakt. Odpisuje na wiadomości, oddzwania. Co uważam, że jest to mocna strona, bo gdy jesteśmy zdenerwowane i już nie myślimy irracjonalnie potrafi uspokoić i dać dobre rady. A to przekształca się na wspólny sukces w sprawie. Polecam Tym Wszystkim, którzy mają kłopoty, a świat wali się im na głowę. Oczywiście sprawa rozwodowa to nie koniec moich problemów. Przed nami podzial majątku, którego reprezentantem jest również Pan Mecenas Mateusz Tuński. Ufam bezgranicznie. Jestem dobrej myśli.