Uwaga na tego Dziuba (usunięte przez administratora). Okradł dom włamał się do naszego domu w Rurce osiedle Borek ul. Jesionowa 9. To wyrafinowany (usunięte przez administratora) Jego znajdy chodzą w naszych ubraniach. Zniszczył dom, wyrzucił dokumenty . Wprowadza w błąd opinię publiczną że to jego dom. Przeciwko temu (usunięte przez administratora) prowadzonych jest szereg postępowań w prokuraturze i sądach. To Dziug (usunięte przez administratora). Daje w pazury w prokuraturze i sądach. (usunięte przez administratora) jego najduchy mieszkają w naszym domu bezprawnie. Sprzedają nasze rzeczy. To pasterzy (usunięte przez administratora) nieroby. W ten proceder zamieszani są lubelscy prokuratorzy i sędzie. Tchorzewski alkoholik lubelski opisany nie raz w dziennikach lubelskich. Prokurator Warszawski z Lublina. Takie nazwisko. (usunięte przez administratora) nie chcą oddać domu mimo materiału dowodowego dla nas korzystnego jako poszkodowanych okradzionych wygnanych z naszego domu. To (usunięte przez administratora) i jego znajdy. Mnożą się w naszym domu. To dziad szmatkach. Oszukuje ludzi na osiedlu chociaż ludzie widzieli i wiedzą że to włamywacz (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) wyrodny (usunięte przez administratora) Kiedy (usunięte przez administratora) oddasz dom i twoje znajdy (usunięte przez administratora) na młodzieżowa dziadu blokowy.