Bardzo nie polecam, właściciel zachowuje się jakby ktoś go zmuszał do pracy wtedy kiedy dzwoni kursant z problemem. Cały kurs wygląda jakby był zrobiony w 2015 a w razie problemów technicznych, cytując właściciela: „musi sobie Pani jakoś sama poradzić.”
Brałam udział w 151. edycji kursu na wychowawcę kolonijnego. Pomijając już fakt że cały program jest podzielony na 10 lekcji, w których wkład wchodzi po parę wykładów, każdy z tych wykładów trzeba obejrzeć, dodatkowo każdy z tych wykładów trzeba też zaliczyć, że jest zrobione. Jednak żeby to zrobić nie można zatrzymywać czy cofać wykładu, otwierać innych stron ani minimalizować karty. U mnie pojawił się taki problem że podczas trzeciego wykładu nie mogłam zaliczyć że jest zrobiony zadzwoniłam więc do właściciela całej działalności z prośbą o pomoc. Powiedział mi, że w takim razie muszę to obejrzeć to jeszcze raz. Obejrzałam jeszcze raz cały wykład, próbowałam nacisnąć, że zrobione nie udało się przeniosłam się na inną przeglądarkę, dalej się nie udało, przeniosłam się na kolejną przeglądarkę, dalej się nie udało, użyłam innego laptopa, specjalnie się tam zalogowałam i obejrzałam wykład po raz kolejny. Niestety także nie mogłam zaliczyć, ciągle wyskakiwał mi error. W przypadku kiedy nie macie zaliczonych wszystkich wykładów nie możecie podejść do testu z tej lekcji. Zadzwoniłam więc znowu do właściciela i mówię mu jaki jest problem, a dostałam odpowiedź że muszę sobie sama poradzić bo on nie wie co zrobić. Osobiście uważam że to nie jest sposób w jaki właściciel całej strony powinien reagować na taki problem. To nie ja jestem właścicielem, żeby teraz kombinować czy zastanawiać się jak mam to zrobić żeby zaliczyć tą lekcję. Na szczęście zwrot kosztów przyszedł stosunkowo szybko, dlatego jeśli ktoś ma taki problem to niech tylko pamięta, że jest zwrot do 14 dni.