Przebieg rekrutacji
non stop oglasza sie w poszukiwaniu kierowców na nielegalne dniowki km frachty sprawdzajcie umowy o prace w obecnosci swoich prawnikow czy macie w umowach oddzielne podstawy , diety , ryczałty nadgodziny oraz w pełni ozusowane wszystkie wynagrodzenia . Słodzi i miodzi ile to zarobisz dniowki za dzien a niespodzianka jest w umowie o prace i na wyypłatę . Na rozmowy kwalifikacyjne proponuję brać ze sobą prawnika . Człowiek bez kultury i szacunku. Osoby z niepełnosprawnosciami dyskryminowani w podjeciu zatrudnienia . Łowca taniej siły roboczej dlatego chwyta też cudzoziemców co nie znają przepisów praca pracy .
Pytania
Rezultat: